Prinsesse Märtha Louise og Birgit Skarstein

Avslører ny jobb

Prinsesse Märtha Louise (50) og Birgit Skarstein (33) blir programledere.

SOMMERFEST FRA TELEMARK: Prinsesse Märtha Louise og Birgit Skarstein skal lede årets direktesendte sommershow fra Bø i Sommarland. Foto: Espen Solli/ TV 2
SOMMERFEST FRA TELEMARK: Prinsesse Märtha Louise og Birgit Skarstein skal lede årets direktesendte sommershow fra Bø i Sommarland. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (50) og Birgit Skarstein (33) blir TV 2-programledere. Det kommer frem i en pressemelding fra kanalen.

Duoen skal lede TV2s «Sommerfest fra Telemark» fredag 24. juni.

I tillegg skal fjorårets «Skal vi danse»-vinner Simon Nitsche (30) være utegående reporter i programmet. Programmet blir sendt direkte fra Lunde sluser langs Telemarkskanalen, fredag 24. juni, går det frem av pressemeldingen.

VIL IKKE: I en episode av «Märtha» fortalte Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

- Telemark er jo fantastisk i seg selv. Bare det å kunne være mange sammen igjen er en stor opplevelse etter corona og isolasjon. Jeg tror dette kan bli et forrykende show rett og slett, sier prinsesse Märtha Louise i pressemeldingen, og legger til:

- Min mors familie er fra Skien, og vi har alle telemarksbunad i vår familie. Jeg er veldig glad i Telemark.

LAM: Birgit Skarstein åpner opp om hvordan hun ble lam i «Helt Harlad». Video: TV 2 Vis mer

I pressemeldingen kommer det frem at prinsessen er svært glad for å jobbe med sin programleder-kollega Birgit Skarstein, og beskriver henne som en av sine største helter.

Skarstein på sin side uttrykker at hun har store forventninger til programlederrollen og programmet «Sommerfest fra Telemark».

– Jeg sa ja til muligheten fordi det er kjempespennende med en utfordring som livesending. Alle artistene, publikum, sol og sommer er dødsgøy.

Hun sammenligner livesending med en idrettskonkurranse, og trekker frem forberedelse, lave skuldre og å ha det gøy.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

Paraidrett for første gang

«Skal vi danse»-vinner Simon Nitsche er som nevnt med som utgående reporter. Nitsche sier i pressemeldingen at han gleder seg til å møte publikum, idrettsstjerner og artister.

– Rulleski-proffer i aksjon på dagtid og A1 i aksjon på kveldstid. Dette har jeg egentlig ventet på å få oppleve siden jeg var 10 år gammel, sier Nitsche.

For første gang står paraidrett på programmet under TelemarksVeka. Prinsessen og Skarstein har tidligere jobbet sammen for å profilere mennesker med funksjonsnedsettelser.

LES OGSÅ: Røper flytteplaner: - Barna blir selvsagt med

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer