Prinsesse Märtha Louise og Birgit Skarstein

Avslører ny jobb

Prinsesse Märtha Louise (50) og Birgit Skarstein (33) blir programledere.

SOMMERFEST FRA TELEMARK: Prinsesse Märtha Louise og Birgit Skarstein skal lede årets direktesendte sommershow fra Bø i Sommarland. Foto: Espen Solli/ TV 2
SOMMERFEST FRA TELEMARK: Prinsesse Märtha Louise og Birgit Skarstein skal lede årets direktesendte sommershow fra Bø i Sommarland. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (50) og Birgit Skarstein (33) blir TV 2-programledere. Det kommer frem i en pressemelding fra kanalen.

Duoen skal lede TV2s «Sommerfest fra Telemark» fredag 24. juni.

I tillegg skal fjorårets «Skal vi danse»-vinner Simon Nitsche (30) være utegående reporter i programmet. Programmet blir sendt direkte fra Lunde sluser langs Telemarkskanalen, fredag 24. juni, går det frem av pressemeldingen.

- Telemark er jo fantastisk i seg selv. Bare det å kunne være mange sammen igjen er en stor opplevelse etter corona og isolasjon. Jeg tror dette kan bli et forrykende show rett og slett, sier prinsesse Märtha Louise i pressemeldingen, og legger til:

- Min mors familie er fra Skien, og vi har alle telemarksbunad i vår familie. Jeg er veldig glad i Telemark.

I pressemeldingen kommer det frem at prinsessen er svært glad for å jobbe med sin programleder-kollega Birgit Skarstein, og beskriver henne som en av sine største helter.

Skarstein på sin side uttrykker at hun har store forventninger til programlederrollen og programmet «Sommerfest fra Telemark».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer