Hertuginne Meghan:

Avslører Meghans strenge krav

- Hun er en håndfull.

SJEFEN: Hertuginne Meghan har de siste årene hatt et rykte på seg for å være en diva. Nå er det nok en person som hevder at hun er vanskelig å jobbe med. Foto: NTB Scanpix
SJEFEN: Hertuginne Meghan har de siste årene hatt et rykte på seg for å være en diva. Nå er det nok en person som hevder at hun er vanskelig å jobbe med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange som jublet da prins Harry (35) endelig fant sin heldige utkårede i 2016, og det tok ikke lang tid før den nye hertuginnen hadde hele verdens øyne rettet mot seg. Det var imidlertid flere som visste hvem skuespilleren var fra tidligere, og hun hadde allerede rukket å bygge seg en solid fanskare gjennom tv-serien «Suits».

Etter den tid har det derimot svirret en rekke rykter om at hertuginnen av Sussex i utgangspunktet ikke var av rojalt materiale, og flere har hevdet at hun de seneste årene har hatt heftige divanykker som følge av suksessen som Hollywood-skuespiller.

Hertuginne Meghan (38) har fått kallenavnet «Duchess Difficult», som ifølge Express kommer av at hun angivelig er vanskelig å jobbe med.

Det bekrefter også nå en av fotografene som tidligere har jobbet tett med hertuginnen. Filmfotografen, som ønsker å være anonym, forteller blant annet til Daily Mail at hun også fikk kallenavnet «prinsesse» for oppførselen sin allerede før hun giftet seg med prinsen.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- En håndfull

Ifølge den profesjonelle fotografen skal 38-åringen alltid ha hatt med seg et stort følge på hvert filmsett, i tillegg til å få alle til å følge et sett med strenge regler - inkludert å ikke filme føttene hennes.

- Folk sa til meg: «Gjør deg klar, for hun er en håndfull». De pleide å kalle henne «prinsessen». Da jeg så henne, fra det øyeblikket hun ankom stedet, så visste jeg ikke hvem hun var, men hun oppførte seg som en diva. Det var holdningen hennes, hvordan hun snakket til folk, og reglene, hevder fotografen.

Videre forteller han hvordan 38-åringen alltid ankom settet med en baseball-caps som skjulte ansiktet og løp direkte til sminkerommet som en diva, som om hun gjemte seg for paparazzier - til tross for at hun var på jobb og de ikke eksisterte der.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

- Hun er sjefen

Filmfotografen avslører videre at Meghan hadde en lang liste med krav, i tillegg til at alt angivelig skulle godkjennes av 38-åringen selv.

- Jenta var lett å filme. Så fort du sier «action» så vet hun hva hun skal gjøre. Men så fort kameraene blir slått av er hun ikke den mest vennlige personen, hevder fotografen ifølge Daily Mail, og legger til:

- Det var alle disse kravene (...) Du må spørre om lov til å filme alt mulig. Hun er sjefen. Du føler at du går på eggeskall.

Mot slutten av filmingen skal fotografen ha tenkt at det trolig var siste gang de så noe til hertuginnen. Det var imidlertid kort tid før det ble kjent at hun hadde begynt å date prinsen.

Han legger også til at han ikke ønsker å jobbe med hertuginnen igjen.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

LES OGSÅ: Meghans strenge krav til prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer