Hertuginne Meghan:

Avslører Meghans strenge krav

- Hun er en håndfull.

SJEFEN: Hertuginne Meghan har de siste årene hatt et rykte på seg for å være en diva. Nå er det nok en person som hevder at hun er vanskelig å jobbe med. Foto: NTB Scanpix
SJEFEN: Hertuginne Meghan har de siste årene hatt et rykte på seg for å være en diva. Nå er det nok en person som hevder at hun er vanskelig å jobbe med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange som jublet da prins Harry (35) endelig fant sin heldige utkårede i 2016, og det tok ikke lang tid før den nye hertuginnen hadde hele verdens øyne rettet mot seg. Det var imidlertid flere som visste hvem skuespilleren var fra tidligere, og hun hadde allerede rukket å bygge seg en solid fanskare gjennom tv-serien «Suits».

Etter den tid har det derimot svirret en rekke rykter om at hertuginnen av Sussex i utgangspunktet ikke var av rojalt materiale, og flere har hevdet at hun de seneste årene har hatt heftige divanykker som følge av suksessen som Hollywood-skuespiller.

Hertuginne Meghan (38) har fått kallenavnet «Duchess Difficult», som ifølge Express kommer av at hun angivelig er vanskelig å jobbe med.

Det bekrefter også nå en av fotografene som tidligere har jobbet tett med hertuginnen. Filmfotografen, som ønsker å være anonym, forteller blant annet til Daily Mail at hun også fikk kallenavnet «prinsesse» for oppførselen sin allerede før hun giftet seg med prinsen.

- En håndfull

Ifølge den profesjonelle fotografen skal 38-åringen alltid ha hatt med seg et stort følge på hvert filmsett, i tillegg til å få alle til å følge et sett med strenge regler - inkludert å ikke filme føttene hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer