<strong>TOK KONTAKT:</strong> Det har blitt skrevet mye om at hertuginne Meghan skal ha kuttet alle bånd med faren sin etter bryllupet. Nå viser det seg at hun skal ha sendt ham et åpenhjertig brev. Foto: NTB Scanpix
TOK KONTAKT: Det har blitt skrevet mye om at hertuginne Meghan skal ha kuttet alle bånd med faren sin etter bryllupet. Nå viser det seg at hun skal ha sendt ham et åpenhjertig brev. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan:

Avslører Meghans hemmelige brev til faren

- Jeg har bare en pappa.

Publisert

Helt siden før bryllupet til prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) har forholdet mellom sistnevnte og hennes familie blitt skrevet opp og ned om i internasjonal presse.

Både halvsøsteren Samantha Markle (54) og faren Thomas Markle (74) har skapt en rekke overskrifter, og har uttalt seg i hytt og pine om den forholdsvis ferske hertuginnen.

Da Harry og Meghan ga hverandre sine ja i mai, var 37-åringens familie kun representert ved hennes mor Doria Ragland (62). Amerikanerens far sto i utgangspunktet også på gjestelisten, men slapp bomba om at han ikke ville ta del i bryllupet bare kort tid før den store dagen.

Siden den gang har han levert overskrifter på løpende bånd om sin egen datter i media, og blitt en yndling hos sladrepressen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>TETTE BÅND:</strong> Meghan og faren Thomas stod hverandre svært nær tidligere. I dag er ikke forholdet deres det samme. Foto: NTB Scanpix
TETTE BÅND: Meghan og faren Thomas stod hverandre svært nær tidligere. I dag er ikke forholdet deres det samme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>MOR OG DATTER:</strong> Meghan og moren Doria har holdt den gode kontakten selv om hun er blitt hertuginne. Her kom de sammen til bryllupet i mai. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Meghan og moren Doria har holdt den gode kontakten selv om hun er blitt hertuginne. Her kom de sammen til bryllupet i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samme nummer

Nå, nesten ni måneder etter at Meghan giftet seg, kommer det frem at hun kort tid etter bryllupet skal ha forsøkt iherdig å bedre forholdet til faren. Flere personer som hevder å være blant hertuginnens nærmeste venninner, deler nemlig detaljer om far- og datter-forholdet, ifølge People.

Mens Thomas ved flere anledninger har uttalt at han ikke har hatt kontakt med datteren den siste tiden, har halvsøsteren forsøkt å oppsøke Meghan i London, men ble nektet adgang til Kensington Palace.

Ifølge Meghans venner skal hertuginnen ha beholdt telefonnummeret sitt, noe faren også skal være klar over.

- Han (Thomas Markle journ. anm) vet hvordan han skal komme i kontakt med henne. Telefonnummeret er det samme, men han har aldri ringt og han har aldri tekstet. Det er smertefullt, for Meghan har alltid vært så pliktoppfyllende overfor familien sin. Jeg tror hun alltid vil være knust over det han har gjort. Men samtidig, fordi hun er datteren hans, har hun mye sympati for ham, sier vennen til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>PÅ JOBB:</strong> Meghan har det siste året virkelig tatt fatt på sitt nye liv som kongelig og er stadig på offisielle oppdrag. Her tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
PÅ JOBB: Meghan har det siste året virkelig tatt fatt på sitt nye liv som kongelig og er stadig på offisielle oppdrag. Her tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er knust

Selv etter paparazzibildene av Thomas, som så dagens lys før bryllupet, skal Meghan ha hatt et stort ønske om at faren skulle komme i bryllupet og ikke minst følge henne opp kirkegulvet.

- Meghan og Harry var veldig fokusert på å få Thomas til London. Det var aldri snakk om at han var i trøbbel for det han hadde gjort, men han svarte aldri på telefonen da de ringte, fortsetter kilden som hevder å stå 37-åringen nær.

Den tidligere «Suits»-stjernen skal ha blitt svært bekymret for faren da han ikke kunne komme på den store dagen, men hørte aldri noe fra ham. Etter bryllupet skal Meghan ifølge kilder ha sendt et åpenhjertig brev til Markle.

- Hun skrev: «Pappa, jeg er knust. Jeg elsker deg. Jeg har bare en pappa. Vær så snill og slutt å bruke meg i pressen, så vi kan fikse forholdet vårt». Hver gang mennesker rundt henne må faktasjekke det han slenger ut i pressen, er det vondt for henne, sier kilden til People.

I etterkant skal imidlertid Thomas ha svart på datterens hjerteskjærende brev, men svaret ble trolig ikke helt som Meghan hadde håpet på.

- Han spurte om de kunne ta bilder sammen, noe som er det totalt motsatte av hva Meghan ønsker. Hun føler at faren kommuniserer gjennom media, og det er nettopp det hun vil ha slutt på. De er som fremmede for hverandre nå, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

KONFLIKT: Meghan Markle har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Video: Expressen Vis mer Vis mer

Bekymring for kongefamilien

Videre påpeker Meghans venninner at hun aldri har hatt et så tett bånd med halvsøsteren Samantha som sistnevnte hevder.

Samantha havner også til stadighet på tabloidforsidene med sine sjokkerende utspill, og er regelrett blitt en hodepine for det britiske kongehuset. Ifølge People er situasjonen med Meghans halvsøster så kritisk at politiet nylig så seg nødt til å ta grep.

Nettstedet skriver at 54-åringen angivelig er blitt registrert i det såkalte «Fixated Threat Assessment Centre». Det har som formål å vurdere og håndtere risikoen fra individer som trakasserer, forfølger eller truer offentlige profiler.

- En som Samantha utgjør en risiko fremfor å være en trussel. Hun begår ikke kriminelle handlinger, men hun forårsaker bekymring for kongefamilien, sier en kilde i Scotland Yard til People.

Politiet i London skal dermed sørge for at Samantha ikke kommer i nærheten av verken Meghan eller andre medlemmer av kongehuset.

GÅR OPP KIRKEGULVET: Meghan Markle ankommer kirken i Windsor-slottet. Video: AP Vis mer

LES OGSÅ: - Har ikke vært mye sammen med datteren etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer