Du leser nå Se og Hør Pluss

Avslører: - Kveles av kongehuset

Romantikken blomstrer i Los Angeles for Märtha og Durek. Før kirkeklokkene kan ringe, må likevel enkelte problemer løses.

BEST SAMMEN: I hele tre år har prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett nå vært et par, og nå gjør de seg klare for å ta forholdet videre til det ultimate nivået - ekteskap. FOTO: @shamandurek/Instagram
BEST SAMMEN: I hele tre år har prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett nå vært et par, og nå gjør de seg klare for å ta forholdet videre til det ultimate nivået - ekteskap. FOTO: @shamandurek/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Valentinsdagen er kjærlighetens dag – og i USA er denne dagen enda viktigere enn i Norge. Dermed var det nok ekstra stas for Durek Verrett (48) at han kunne tilbringe dagen sammen med sin norske prinsesse – Märtha Louise (50).

Hun hadde nemlig reist tilbake til USA for å være sammen med ham igjen. Å bo i hver sin verdensdel har sine utfordringer for et kjærestepar – og savnet er blitt ekstra stort fordi pandemien har holdt dem fra hverandre i lange perioder.

Prøv Se og Hør Pluss nå!

Få de aller beste sakene fra bladet

14-15 eksklusive saker eller video hver uke

Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder

PRØVETILBUD

1,- første måned

JA TAKK! JEG VIL PRØVE SE OG HØR PLUSS

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer