Kronprinsesse Mary:

Avslører kronprinsessens ville forbruk

Kronprinsesse Mary viste seg med 97 nye antrekk i fjor.

MOTEBEVISST: Kronprinsesse Mary er blant de kongelige som får mye oppmerksomhet for garderoben sin. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MOTEBEVISST: Kronprinsesse Mary er blant de kongelige som får mye oppmerksomhet for garderoben sin. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er få som kan skilte med så heftige garderober som de kongelige. Når de er ute på oppdrag er det som regel med en egen stylist i bagasjen, og antrekkene står som regel for utallige overskrifter årlig.

Skal vi tro den rojale motebloggen UFO No More, punges det også ofte ut i dyre dommer når de kongelige skal kles opp.

Punget ut

Danske BT omtaler blant annet kronprinsesse Mary (50) som «et moteikon langt utover landets grenser». Hennes gode smak for mote skal imidlertid koste dyrt.

Ifølge UFO No More skal Danmarks kommende dronning ha båret klær, smykker og annet tilbehør for mer enn 400 000 danske kroner det siste året - over en halv million norske kroner.

Videre kommer det frem at Mary, som er gift med kronprins Frederik (54), ligger på en fjerdeplass når det gjelder klesforbruk hos kongelige kvinner. BT skriver også at hun skal ha kjøpt, eller fått i gave, hele 97 nye antrekk eller smykker med en gjennomsnittspris på 6750 danske kroner.

Gjenbruk

Kronprinsessen har tidligere også avslørt selv at hun har et høyt forbruk når det gjelder klær og mote.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer