Den britiske kongefamilien:

Avslører kongefamiliens «hemmelige» chattegruppe

Bruker WhatsApp for å planlegge sammenkomster.

HEMMELIG GRUPPE: Da ektemannen til Zara Tindall, Mike Tindall, gjestet «Good Morning Britain» nylig kunne han avsløre at den britiske kongefamilien har en egen chattegruppe på WhatsApp. Her er hertuginne Kate, prins William, hertuginne Meghan og prins Harry avbildet i oktober i fjor. Det er imidlertid uvisst om hertugparene også bruker hemmelige chattegrupper. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG GRUPPE: Da ektemannen til Zara Tindall, Mike Tindall, gjestet «Good Morning Britain» nylig kunne han avsløre at den britiske kongefamilien har en egen chattegruppe på WhatsApp. Her er hertuginne Kate, prins William, hertuginne Meghan og prins Harry avbildet i oktober i fjor. Det er imidlertid uvisst om hertugparene også bruker hemmelige chattegrupper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det kan se ut til at den britiske kongefamilien er akkurat som alle andre dødelige når det kommer til planlegging av familieaktiviteter og andre sammenkomster.

Nå har det nemlig kommet frem en ny avsløring om den populære kongefamilien.

Det var under tv-programmet «Good Morning Britain» at Mike Tindall (40) avslørte at den britiske kongefamilien har en egen gruppechat på applikasjonen, WhatsApp, ifølge People. Ved å ta i bruk tjenesten kan du sende både tekstmeldinger, bilder, video og lydmeldinger.

Tindall, som for øvrig er gift med dronning Elizabeths (93) barnebarn, Zara Tindall (38), fortsatte med å fortelle at de tar i bruk WhatsApp for å planlegge møter med familien.

- Det er bare noe man gjør for å prøve å planlegge sammenkomster og vi gjør det samme, uttalte Tindall under tv-programmet og la til:

- Mange mennesker har grupper med familien sin på WhatsApp. Jeg tror ikke det er en ny åpenbaring.

- Kan bli litt i overkant

40-åringen holdt imidlertid kortene tett til brystet med å avsløre hvem av de kongelige familiemedlemmene som faktisk er med i chattegruppen, men han delte likevel noen få hint under tv-programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer