Prins Philip:

Avslører inngrep

Buckingham Palace kunngjør at prins Philip (99) gjennomgikk et vellykket inngrep for å behandle hjertesykdom i går.

HJERTEOPERASJON: Torsdag formiddag ble det kjent at dronning Elizabeths ektemann, prins Philip, har fått gjennomført et vellykket inngrep for en allerede eksisterende hjertesykdom. Foto: Alastair Grant / AFP/ NTB
HJERTEOPERASJON: Torsdag formiddag ble det kjent at dronning Elizabeths ektemann, prins Philip, har fått gjennomført et vellykket inngrep for en allerede eksisterende hjertesykdom. Foto: Alastair Grant / AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag opplyser Buckingham Palace i en pressemelding ifølge Sky News at prins Philip (99) i går gjennomgikk et vellykket inngrep for en allerede eksisterende hjertesykdom.

«Hans kongelige høyhet forblir på sykehuset i flere dager for behandling, hvile og for å samle krefter», heter det i pressemeldingen.

Den 99 år gamle prinsen får behandling ved St Bartholomew's Hospital i London.

FAKE NEWS: Denne manipulerte talen med dronning Elisabeth vekker store reaksjoner i Storbritannia. Video: Twitter @channel4 Vis mer

Infeksjon

Dronning Elizabeths (94) ektemann ble først innlagt etter å ha følt seg uvel, og senere har det blitt kjent at han har fått en infeksjon og har mottatt behandling for denne.

Så sent som i går delte hertuginne Camilla (73), som er gift med prins Charles (72), detaljer om hvordan det står til med svigerfaren.

Under et besøk på et vaksinesenter i Croydon sa hun at prins Philip er i noe bedring og at kongefamilien krysser fingrene for ham.

Tidligere har 99-åringen blitt behandlet ved King Edward VII's Hospital, men nylig ble det kjent at han ble flyttet for videre behandling.

«Hertugen av Edinburgh ble i dag flyttet fra King Edward VII's Hospital til St Bartholomews Hospital hvor leger vil fortsette å behandle ham for en infeksjon, samt ta tester og observere ham i forbindelse med en eksisterende hjertesykdom», het det i uttalelsen fra en talsperson ved Slottet da.

Videre kom det fram at prinsen var komfortabel og responderte på behandlingen.

LES OGSÅ: Detaljen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer