Avslører hvordan hun fikk formene «alle» snakket om

Hertuginne Kates lillesøster deler diett- og treningsråd.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 29. april 2011 giftet prins William (32) seg med Kate Middleton (32) i Westminster Abbey, men det var ikke bare brudeparet som hele verdens øyne var rettet mot.

Også den blivende hertuginnens lillesøster, Pippa Middleton (31), stos i sentrum for verdens oppmerksomhet.

Den tettsittende og utringede hvit kjolen Pippa bar den romantiske april-dagen, ble nemlig brylluphelgens store «snakkis» - mye på grunn av brunettens smekre bakende.

I sin første «Mind & Body»-spalte for magasinet Waitrose Weekend avslører Pippa hvordan hun holder kroppen ved like, og deler sine diett- og treningsråd med leserne:

«Jeg vokste opp i et hjem hvor god helse handler om moderasjon, så jeg feirer sunn livsstil med trening, en balansert diett, og med en og annen godsak klemt inn en sjelden gang. Da snakker jeg om sjokolade, snacks og et glass vin i ny og ne», skriver hun, ifølge HelloMagazine.

Saken fortsetter under bildet.

BLE VERDENSBERØMT: Alles øyne var rettet mot Kate Middleton 29. april 2011 - men også lillesøster Pippa fikk massiv oppmerksomhet under det rojale bryllupet. Foto: All Over Press
BLE VERDENSBERØMT: Alles øyne var rettet mot Kate Middleton 29. april 2011 - men også lillesøster Pippa fikk massiv oppmerksomhet under det rojale bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer

Hun forklarer videre:

«Jeg har aldri fulgt noen dietter som Dukan eller Atkins, ei heller trent iherdig syv dager i uken. Men jeg har tror på det å ta sunne, bevisste valg - holde raffinerte karbohydrater som hvitt brød og pasta til et minimum, og holde seg til fornuftig størrelse på porsjonene».

Pippa er en ivrig mosjonist, og blir ofte sett på vei til og fra treningsstudio eller joggende rundt i Londons gater, og i 2012 deltok hun i det populære Vasaloppet i Sverige.

I spalten forteller hun hvilke treningsformer og aktiviteter hun benytter seg av, for å opptrettholde den smidige kroppen:

«Jeg vet at dersom jeg får til minst tre, helst fem, treningsøkter i uken - om det så er tretti minutter løping, en times gåtur eller en god tennismatch - hjelper det meg å få økt energi, det hjelper på fordøyelsen og jeg sover bedre».

LES OGSÅ: Nok en gang var bakenden hennes på utstilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer