Avslører hvordan hun fikk formene «alle» snakket om

Hertuginne Kates lillesøster deler diett- og treningsråd.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 29. april 2011 giftet prins William (32) seg med Kate Middleton (32) i Westminster Abbey, men det var ikke bare brudeparet som hele verdens øyne var rettet mot.

Også den blivende hertuginnens lillesøster, Pippa Middleton (31), stos i sentrum for verdens oppmerksomhet.Den tettsittende og utringede hvit kjolen Pippa bar den romantiske april-dagen, ble nemlig brylluphelgens store «snakkis» - mye på grunn av brunettens smekre bakende.

I sin første «Mind & Body»-spalte for magasinet Waitrose Weekend avslører Pippa hvordan hun holder kroppen ved like, og deler sine diett- og treningsråd med leserne:

«Jeg vokste opp i et hjem hvor god helse handler om moderasjon, så jeg feirer sunn livsstil med trening, en balansert diett, og med en og annen godsak klemt inn en sjelden gang. Da snakker jeg om sjokolade, snacks og et glass vin i ny og ne», skriver hun, ifølge HelloMagazine.

Saken fortsetter under bildet.

Hun forklarer videre:

«Jeg har aldri fulgt noen dietter som Dukan eller Atkins, ei heller trent iherdig syv dager i uken. Men jeg har tror på det å ta sunne, bevisste valg - holde raffinerte karbohydrater som hvitt brød og pasta til et minimum, og holde seg til fornuftig størrelse på porsjonene».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.