Hertuginne Meghan og prins Harry:

Avslører hun kjønnet her?

Fansen er sikre på at detaljen i videoen røper kjønnet på Meghan og Harrys baby.

RØPER DE KJØNNET?: Den kongelige fansen spekulerer på kjønnet til hertuginne Meghan og prins Harrys kommende barn under en videosnutt i forbindelse med en opptreden med strømmetjenesten Spotify. Foto: Ruba / Backgrid UK / NTB
RØPER DE KJØNNET?: Den kongelige fansen spekulerer på kjønnet til hertuginne Meghan og prins Harrys kommende barn under en videosnutt i forbindelse med en opptreden med strømmetjenesten Spotify. Foto: Ruba / Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert

For halvannen uke siden sprakk hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) nyheten om at de venter sitt andre barn sammen, og at sønnen Archie (1) dermed skal bli storebror.

I den anledning ble det også frigjort et bilde av de vordende foreldrene, hvor man kunne se Meghans voksende babymage.

Denne uken viste paret seg offentlig for første gang siden de kunngjorde den gledelige nyheten på selveste valentinsdagen. Det gjorde de under en opptreden med strømmetjenesten Spotify - over en videolink.

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

«Er det et hint?»

Og det er spesielt én ting ved videosnutten som vekker oppsikt. Synet av Meghans hånd har nemlig fått fansen til å klø seg i hodet. På hånden bærer hun nemlig en stor ring med rosa safir.

Duoen har foreløpig til gode å offentliggjøre babyens kjønn, men fansen er overbevist om at 39-åringen avslører kjønnet gjennom ringen.

Det melder The Sun.

«Er den rosa ringen et hint?», spør en fan i sosiale medier.

«Var det en diskret måte å fortelle at det blir en jente på?», undrer en annen.

«Det er en jente!», konstaterer en tredje.

JENTE?: Meghans ring i rosa safir får fansen til å spekulere på om hertugparet venter en liten jente. Foto: Foto: Ruba / Backgrid UK / NTB
JENTE?: Meghans ring i rosa safir får fansen til å spekulere på om hertugparet venter en liten jente. Foto: Foto: Ruba / Backgrid UK / NTB Vis mer

Sagt fra seg kongelige plikter

Sussex-parets opptreden ble gjort i forbindelse med at de snakket om selskapet deres Archewell Audio, som skal produsere podkaster for Spotify.

- Vi etablerte Archewell Audio for å sørge for at vi kan få høre stemmer som ellers ikke blir hørt, samt andre menneskers historier, sa Meghan under videomøtet, ifølge People.

TRUKKET SEG: I forrige uke kom det frem at Meghan og Harry trekker seg tilbake fra sine kongelige plikter for godt. Foto: Ben Stansall / AFP / NTB
TRUKKET SEG: I forrige uke kom det frem at Meghan og Harry trekker seg tilbake fra sine kongelige plikter for godt. Foto: Ben Stansall / AFP / NTB Vis mer

Meghan og Harry etablerte podkasten i 2020, og i den første episoden fikk lytterne til og med høre sønnen Archie snakke.

Ekteparet har også inngått flere andre kommersielle samarbeid den siste tiden, blant andre med Netflix.

Det er utvilsomt et ledd i å bli økonomisk uavhengige nå som de har sagt ifra til dronning Elizabeth (94) om at de ikke kommer tilbake som arbeidende medlemmer av det britiske kongehuset. Dermed har de heller ingen apanasje å lene seg på.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Nyheten kunngjorde Buckingham Palace fredag forrige uke.

- Hertugen og hertuginnen av Sussex har bekreftet overfor Hennes majestet dronningen at de trer tilbake fra arbeidet i kongefamilien, da det ikke er mulig å fortsette å ha disse forpliktelsene i kombinasjon med et mindre offentlig liv, het det i pressemeldingen.

Hertugparets uttalelse skal imidlertid ikke ha falt i god jord hos storebror prins William (38), som skal ha reagert med sjokk da de kom med det som blir beskrevet som et stikk til dronning Elizabeth.

Skal snakke ut

I forrige uke ble det også kjent at hertugparet skal snakke ut i et stort intervju med Oprah Winfrey i mars.

«Winfrey vil snakke med Meghan, hertuginnen av Sussex, i et omfattende intervju om alt fra å bli kongelig, ekteskap, morskap, filantropisk arbeid til hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press», het det i en uttalelse fra tv-nettverket.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Meghan og programlederen vil senere få selskap av prins Harry, hvor paret vil åpne opp om beslutningen om å forlate Storbritannia til fordel for USA, og deres håp og drømmer for familien.

Dette blir altså parets første intervju etter at de i fjor bestemte seg for å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter. Nylig ble det for øvrig også kjent at dronning Elizabeth og resten av kongefamilien planlegger en tv-opptreden samme dag. Det skrev blant andre People.

LES OGSÅ: Ferdige for godt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer