Avslører hendelsen som forandret hennes liv

Åpenhjertig Madeleine i nytt intervju.

I MAMMAS FOTSPOR: Prinsesse Madeleine forteller i et nytt intervju om den første reisen hun gjorde sammen med sin mor i forbindelse med Childhood.  Foto: Kungahuset//All Over Press
I MAMMAS FOTSPOR: Prinsesse Madeleine forteller i et nytt intervju om den første reisen hun gjorde sammen med sin mor i forbindelse med Childhood. Foto: Kungahuset//All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Madeleine har flyttet hjem til Sverige med familien, men planen er at hun fortsatt skal jobbe for organisasjonen Childhood Foundation. En organisasjon dronning Silvia stiftet i 1999 for å hjelpe vanskeligstilte barn verden over.

SOM MOR SÅ DATTER: Dronning Silvia og prinsesse Madeleine er begge svært engasjert i Childhood. Her taler de sammen under  Global Citizen Festival i Central Park, New York.
 Foto: ALL OVER
SOM MOR SÅ DATTER: Dronning Silvia og prinsesse Madeleine er begge svært engasjert i Childhood. Her taler de sammen under Global Citizen Festival i Central Park, New York. Foto: ALL OVER Vis mer

I et sjeldent intervju med Glamour, forteller hun nå åpenhjertig om en hendelse som forandret hennes syn på verden - og opplevelsen fant sted nettopp på hennes første reise med veldedighetsorganisasjonen hun i dag lever og ånder for.

Som 20-åring reiste Madeleine til Ukraina med sin mor, hvor de møtte jenter som var utsatt for menneskehandel:

- En av jentene hadde blitt kidnappet under en feriereise i Tyrkia. Jeg innså at det kunne vært hvem som helst av oss, forteller prinsessen til Glamour.

Fra den dagen bestemte prinsessen seg for å jobbe for sin mors organisasjon, og dermed være med å beskytte millioner av barn som blir seksuelt utnyttet og misbrukt hvert år. I dag har organisasjonen støttet rundt 600 prosjekter.

DEDIKERT MAMMA: Prinsessen forteller at mammarollen har gjort henne enda mer bevisst på de barna som lider rundt omkring i verden.  Foto: Stella Pictures
DEDIKERT MAMMA: Prinsessen forteller at mammarollen har gjort henne enda mer bevisst på de barna som lider rundt omkring i verden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se Madde takke Silvia i personlig video.

Prinsessen ble selv mamma til lille Leonore for snart ett år siden, og venter allerede nummer to. Mammarollen har gjort jobben enda viktigere for henne:

- Jeg forstår enda bedre hvor sårbare disse barna er, og hvor lett de kan komme i hendene på noen som vil skade dem, sier hun til magasinet.

 

Les også: Viste fram tatovering på den kongelige løperen

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer