Avslører hemmeligheter rundt bryllupet

- Vi har planlagt noen få overraskelser, sier prins Albert.

VIL HA BARN: - Personlig vil jeg ha barn. Jeg elsker barn, og kan simpelthen ikke vente til å starte min egen familie, sier Charlene Wittstock, som gifter seg med sin Albert 2. juli. Foto: Stella Pictures
VIL HA BARN: - Personlig vil jeg ha barn. Jeg elsker barn, og kan simpelthen ikke vente til å starte min egen familie, sier Charlene Wittstock, som gifter seg med sin Albert 2. juli. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Akkurat når du trodde den kongelige bryllupsmanien var på vei til å gå over, gjør Monacos Albert II (52) og hans forlovede , svømmeren Charlene Wittstock (32), seg klare for å inngå ekteskap. Det var i november i fjor at paret bekreftet forlovelsen. Paret, som har satt bryllupsdatoen til 2. juli, skal gifte seg i en utendørs seremoni ved prinsens slott i Monaco. Til den tyske TV-selskapet ZDF avlører nå flere detaljer rundt det store bryllupet. Fyrste Albert forteller at de ønsker å invitere så mange familiemedlemmer, venner, statsoverhoder og adelspersoner at Saint Nicholas-katedralen vil være for liten. Slottets utendørsareal har, ifølge People, plass til om lag 800 gjester, noe som er 300 mer enn hva katedralen har plass til. Alberts kommende kone kjefter - dog i en vennskapelig tone - på ham i intervjuet, og mener forloveden ikke bør si for mye om hva se to har planlagt for den store dagen. Men Albert ler det hele bort. - Vi har planlagt noen få overraskelser, sier han. En liten detalj det ikke blir lagt lokk på er Wittstocks bryllupskjoledesigner. Den kommende bruden skal nemlig gifte seg i en kreasjon av Giorgio Armani. Om det å starte en familie, sier Alberts store kjærlighet følgende: - Personlig vil jeg ha barn. Jeg elsker barn, og kan simpelthen ikke vente til å starte min egen familie, sier hun i intervjuet. Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. LES OGSÅ: Nytt kongelig bryllup i Monaco?  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer