Dronning Elizabeth:

Avslører hemmeligheter om dronningen

I en ny bok avsløres det flere oppsiktsvekkende hemmeligheter om den britiske monarken.

OPPSIKTSVEKKENDE DETALJER: I en ny bok skrevet av dronning Elizabeths personlige assistent, venn og draktsyer, Angela Kelly, kommer det frem flere hemmeligheter om den britiske monarken. Her er hun avbildet sammen med Hollywood-stjernen Daniel Craig i 2006. Foto: NTB Scanpix
OPPSIKTSVEKKENDE DETALJER: I en ny bok skrevet av dronning Elizabeths personlige assistent, venn og draktsyer, Angela Kelly, kommer det frem flere hemmeligheter om den britiske monarken. Her er hun avbildet sammen med Hollywood-stjernen Daniel Craig i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom årenes løp har en rekke avsløringer om den britiske dronning Elizabeth (93) sett dagens lys. Vi har blant annet fått vite alt fra at hun alltid reiser med sitt eget blod i bagasjen til hva hun spiser.

Nå har det imidlertid kommet flere avsløringer om den britiske monarken. I en ny bok har 93-åringens personlige venn og kjole- og draktsyer, Angela Kelly (51), skrevet om hvordan det har vært å jobbe for dronning Elizabeth i kulissene.

Kelly har fungert som personlig assistent og «senior dresser» for dronningen siden 2002, og har altså nå gitt ut en bok med navn, «The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe».

Ifølge BBC inneholder bokens forhåndsfortegnelse informasjon om at dronning Elizabeth personlig har gitt Kelly sin velsignelse til å skrive om deres bånd, og dele det med resten av verden.

Tenkte seg om i fem minutter

I boken bekrefter blant annet Kelly ryktene om at dronningen ansetter en rojal assistent til å gå inn skoene sine, før hun selv tar dem i bruk og avslører samtidig at hun er den som gjør det for henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.