Den svenske kongefamilien:

Avslører «hemmelige» samtaler etter fødselen

Det svenske prinseparet fikk sin tredje sønn forrige uke. Familien har imidlertid holdt seg tause som østers.

TAUSE: Prins Carl Philips søstre, kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine har holdt seg tause etter at han ble pappa for tredje gang. Nå bryter hoffet tausheten. Foto: Splash news / NTB
TAUSE: Prins Carl Philips søstre, kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine har holdt seg tause etter at han ble pappa for tredje gang. Nå bryter hoffet tausheten. Foto: Splash news / NTB Vis mer
Publisert

Fredag i forrige uke kom den svært hyggelige nyheten om at prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (36) hadde blitt foreldre igjen - også denne gang til en liten gutt.

Den nye sønnen fikk navnet Julian, og jubelen sto i taket i nabolandet vårt da nyheten kom.

Den siste uken har prinseparet vist frem sitt nye familietilskudd flere ganger. Blant annet delte de søte bilder av brødreflokken på Instagram, der man også kunne skimte den nybakte trebarnsfaren.

Det er imidlertid flere som har stilt seg undrende til hvorfor resten av den svenske kongefamilien har vært så stille.

Avslører hemmelige samtaler

Sveriges statsminister Stefan Löfven (63) var en av dem som var raske på ballen med å sende gratulasjoner til paret. Han sendte nemlig varme gratulasjoner til prinseparet, samt de ferske storebrødrene Alexander (4) og Gabriel (3).

«Det gleder meg at alt har gått bra, og jeg ønsker dem all lykke», skrev statsministeren, ifølge SVT.

Kronprinsesse Victoria (43) og prinsesse Madeleine (38) med familier har imidlertid holdt seg tause om familieforøkelsen. Ingen av prinsens søstre har uttalt seg om brorens ny familietilskudd på sosiale medier, eller i annen offentlig sammenheng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer