Meghan og Harrys bryllup:

Avslører hemmelig bryllupsdrama

Da hertugparet skulle gifte seg skal det ikke ha gått helt etter planen.

UENIGHETER: Det skal ha oppstått store uenigheter mellom hertuginne Meghan og dronning Elizabeth like før vielsen. Foto: Aaron Chown / AFP / NTB
UENIGHETER: Det skal ha oppstått store uenigheter mellom hertuginne Meghan og dronning Elizabeth like før vielsen. Foto: Aaron Chown / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Flere millioner fulgte spent med på det storslåtte bryllupet til hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37), hvor alt så ut til å ha gått etter planen.

Ingen visste derimot hva som faktisk skjedde før de hadde gitt hverandre sitt ja på Windsor slott i London i 2018.

Ifølge kongehuseksperten Andrew Morton, som har skrevet boken «Meghan: A Hollywood Princess», skal det ha vært alt annet enn rosenrødt i kulissene. Like før vielsen skal det nemlig ha oppstått store uenigheter mellom Meghan og britenes dronning Elizabeth (95).

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

Dronning Elizabeth skal ha vært alt annet enn fornøyd på selve bryllupsdagen til Harry og Meghan.

Hertuginne Meghan fikk blant annet ikke bruke tiaraen som hun ønsket seg i bryllupet med prins Harry. Ettersom hun ikke fikk det som hun ville, påstås det at hun fikk et raseriutbrudd.

Hardt påvirket

Oppførselen til hertuginnen skal ha fått dronning Elizabeth til å se rødt og hun skal ha markert seg umiddelbart, melder blant andre svenske Hänt.

- Hun får tiaraen jeg gir henne, skal hun ha sagt bestemt.

Det sies at dronningen skal ha blitt så hardt påvirket av Meghans raseriutbrudd at hun henvendte seg til Harry for å forklare hvem som har ansvaret.

FIKK NOK: Dronning Elizabeth skal ha fått nok av oppførselen til Meghan før vielsen. Foto: REX / NTB
FIKK NOK: Dronning Elizabeth skal ha fått nok av oppførselen til Meghan før vielsen. Foto: REX / NTB Vis mer

Ble irritert

Etter at dronningen skal ha satt ned foten og uttrykt at hun hadde fått nok, skal prins Harry ha blitt irritert.

Selv om dronningen skal ha bestemt at Meghan ikke kunne få ønsket sitt oppfylt, skal prins Harry likevel ha prøvd å sikre seg riktig tiara til henne.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Prins Harry ville gjøre alt for Meghan, og skal ha prøvd å få Angela Kelly, som tar seg av dronningens smykker, til å sikre at hun skulle få det som hun ville, ifølge Andrew Morton.

Det viste seg derimot at det ikke var mulig å få tilgang til tiaraen, og hertugparet måtte til slutt slå seg til ro med beskjeden.

LES OGSÅ: Eksperter i sjokk: - Krise i kongehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer