KAOS I TOPPLOKKET: - Du holdt på å besvime! sier prinsesse Madeleine. Vielsen ble tøff for Chris O'Neill. Da det formelle var overstått kom både latteren og et lettet smil. Foto: All Over Press
KAOS I TOPPLOKKET: - Du holdt på å besvime! sier prinsesse Madeleine. Vielsen ble tøff for Chris O'Neill. Da det formelle var overstått kom både latteren og et lettet smil. Foto: All Over PressVis mer

Avslører hemmelig bryllupsdrama

Tiden uten prinsesse Madeleine fikk ektemannen til å vakle.

SEOGHØR.NO: Eventyrbryllupet mellom svenske prinsesse Madeleine og amerikanske Christopher O'Neill ble fulgt på direkten av TV-seere over hele verden. Nå avslører brudgommen at han fryktet for katastrofe i Storkyrkan i Stockholm 8. juni. Minuttene før Madeleine ble ført inn i kirken ble nemlig tøffe for finansmannen.

- Jeg tenkte: «Vær så snill, ikke besvim. Vær så snill, ikke besvim!». Det var fem minutter hvor det gikk helt rundt for meg, avslører Chris til Svenska Dagbladet.


At den storslåtte dagen skulle by på sterke følelser, var han likevel forberedt på.

- Chris fortalte meg kvelden før at han aldri i sitt liv hadde vært så nervøs, røper forloveren Cedric Notz til Schweizer Illustrierte.

At han beholdt både balansen og roen da det røynet på som verst, det takker han sin vakre brud for.

- All utrygghet forsvant da dørene gikk opp og jeg så Madeleine. Da var det bare henne jeg tenkte på! forteller den nygifte forelsket til Svenska Dagbladet.

LES OGSÅ: Johnny Depp fikk dødsangst