Prins William og hertuginne Kate venter sitt tredje barn:

Avslører han kjønnet på babyen her?

I en samtale om babynavn klarte ikke prins William å holde igjen på kruttet.

Lise Åserud / NTB scanpix
Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I september ble det kjent at prins William (35) og hertuginne Kate (36) venter sitt tredje barn.

- Hertugen og hertuginnen av Cambridge er veldig glade for å annonsere at hertuginnen venter sitt tredje barn, skrev de på Twitter.

Fra før av har paret to barn, prins George (4) og prinsesse Charlotte (2).

Det er enda ikke kjent om paret venter en sønn eller datter, men prins William har etter all formodning forsnakket seg, ifølge Mirror.

Da den kommende trebarnsfaren tirsdag var å se på fotballkampen mellom Aston Villa og Cardiff City, sammen med John Carew, skal han i etterkant ha diskutert aktuelle babynavn med fansen.

Prins William, som er en ivrig Aston Villa fan, røpet at han ønsket å kalle opp sitt tredje barn etter Jack Grealish, som scoret det avgjørende vinnermålet.

- Jeg kommer til å insistere på at babyen blir kalt Jack, sa 35-åringen før han etter en kort pause innså at han hadde forsnakket seg.

- Eller Jackie, la han til.

Fødsel rett rundt hjørnet

I oktober ble det kjent at det nye tilskuddet til familien ankommer i april. Med andre ord er en ny baby rett rundt hjørnet for det populære paret.

Terminen ble formidlet i en Twittermelding fra kongehuset.

FIRE BLIR TIL FEM: I nær fremtid går hertuginne Kate og prins William fra tobarnsforeldre til trebarnsforeldre. Foto: AP
FIRE BLIR TIL FEM: I nær fremtid går hertuginne Kate og prins William fra tobarnsforeldre til trebarnsforeldre. Foto: AP Vis mer

- Hertugen og hertuginnen av Cambridge er glade for å kunne meddele at de venter en baby i april 2018, står det i Twitter-meldingen.

Da det ble kjent at duoen ventet barn igjen i september, fortalte Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, at graviditeten ble offentliggjort tidligere enn vanlig på grunn av svangerskapskvalmen.

- Kate blir rett og slett så dårlig at hun ikke greier å gjennomføre sine offisielle plikter, og måtte trekke seg fra sitt besøk til et barnesenter i London i dag, sa hun den gangen.

NORGESVENN: Kate og Mette-Marit storkoste seg under hertugparets besøk i Norge i februar. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
NORGESVENN: Kate og Mette-Marit storkoste seg under hertugparets besøk i Norge i februar. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer

Norgesbesøk

I begynnelsen av februar var hertugparet på besøk i Norge for første gang.

De ble tatt imot av blant andre kronprinsparet, den britiske ambassadøren til Norge og den norske ambassadøren til Storbritannia.

Da Kate og William ankom Slottet i sorte biler samme dag, vinket paret til de oppmøtte på Slottsplassen. Det samme gjorde vårt eget kronprinspar, som fulgte etter i en egen bil.

Kate og William ble blant annet vist rundt i Ingrid Alexandras skulpturpark, som ligger i Slottsparken.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Her fikk hertugparet se skulpturene som barn rundt om i Norge har designet - og det var ikke tvil om at de sjarmerte den oppmøtte folkemengden i senk.

- Jeg har virkelig kost meg under oppholdet så langt. Vi har et veldig interessant program foran oss. Jeg gleder jeg meg veldig til utendørsaktivitetene i morgen, sa hertuginne Kate til Se og Hør på Slottsplassen.

LES OGSÅ: Forholdet vekker internasjonal oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer