Prinsesse Iman av Jordan:

Avslører forlovelse

Prinsessen har tatt forholdet et steg videre.

FORELSKET: Prinsesse Iman og Jameel Thermiotis tar forholdet et steg videre. Foto: Shutterstock/NTB.
FORELSKET: Prinsesse Iman og Jameel Thermiotis tar forholdet et steg videre. Foto: Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Det er en stor dag for kongehuset i Jordan. Prinsesse Iman bint Abdullah II (25) har nemlig forlovet seg med Jameel Thermiotis (28), skriver blant andre Billed Bladet og Harpers Bazaar.

Royal Hashemite Court kunngjorde prinsessens forlovelse med Jameel Thermiotis onsdag, etter at moren hennes, dronning Rania Al Abdullah (51), delte nyheten i et innlegg på sin egen Instagram-konto.

«Gratulerer min kjære Iman; smilet ditt har alltid vært en kjærlighetsgave som jeg har verdsatt siden dagen du ble født. Jeg ønsker deg og Jameel et liv fylt med kjærlighet og latter!», skriver hun til bildet av de nyforlovede.

På forlovelsesbildet hadde prinsesse Iman på seg en hvit kjole med delikate detaljer rundt halsen med forlovelsesringen tydelig synlig på hånden. Forloveden hennes Jameel gikk for en marineblå dress.

Prinsesse Iman er den eldste datteren til kong Abdullah II (60) og dronning Rania.

Prinsessen har studert i Washington, men tilbringer mesteparten av tiden sin i Jordan, og deltar regelmessig på offisielle arrangementer med foreldrene.

Allerede som barn dro prinsessen verden rundt på offisielle oppdrag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer