Prinsesse Iman av Jordan:

Avslører forlovelse

Prinsessen har tatt forholdet et steg videre.

FORELSKET: Prinsesse Iman og Jameel Thermiotis tar forholdet et steg videre. Foto: Shutterstock/NTB.
FORELSKET: Prinsesse Iman og Jameel Thermiotis tar forholdet et steg videre. Foto: Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Det er en stor dag for kongehuset i Jordan. Prinsesse Iman bint Abdullah II (25) har nemlig forlovet seg med Jameel Thermiotis (28), skriver blant andre Billed Bladet og Harpers Bazaar.

Royal Hashemite Court kunngjorde prinsessens forlovelse med Jameel Thermiotis onsdag, etter at moren hennes, dronning Rania Al Abdullah (51), delte nyheten i et innlegg på sin egen Instagram-konto.

«Gratulerer min kjære Iman; smilet ditt har alltid vært en kjærlighetsgave som jeg har verdsatt siden dagen du ble født. Jeg ønsker deg og Jameel et liv fylt med kjærlighet og latter!», skriver hun til bildet av de nyforlovede.

På forlovelsesbildet hadde prinsesse Iman på seg en hvit kjole med delikate detaljer rundt halsen med forlovelsesringen tydelig synlig på hånden. Forloveden hennes Jameel gikk for en marineblå dress.

STJELER SHOWET: Prins Louis stjeler oppmerksomheten på balkongen. Vis mer

Prinsesse Iman er den eldste datteren til kong Abdullah II (60) og dronning Rania.

Prinsessen har studert i Washington, men tilbringer mesteparten av tiden sin i Jordan, og deltar regelmessig på offisielle arrangementer med foreldrene.

Allerede som barn dro prinsessen verden rundt på offisielle oppdrag.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel var vertskap for besøket det norske kronprinsparet hadde lagt til Stockholm. Første dag med besøk fikk en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør Vis mer

Thermiotis på sin side er administrerende partner i et New York-basert kapitalfond. Han ble født i Caracas i Venezuela.

I tillegg til prinsesse Iman har kong Abdullah og dronning Rania kronprins Hussein (28), prinsesse Salma (21) og prins Hashem (17).

Kongeparet giftet seg 10. juni 1993.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke hatt det bra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer