Grev Nikolai:

Avslører flytteplaner

Følger i farens fotspor.

PÅ FLYTTEFOT: Grev Nikolai og kjæresten røper flytteplaner. Foto: Skjermdump fra Instagram
PÅ FLYTTEFOT: Grev Nikolai og kjæresten røper flytteplaner. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Joachims eldste sønn grev Nikolai (23) studerer til daglig på Copenhagen Business School sammen med kjæresten Benedikte Thoustrup.

Nå avslører paret at de skal pakke flyttelasset og studere i det store utland.

På leilighetsjakt

Overfor danske B.T. bekrefter presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen at greven og kjæresten bytter ut København med Sydney.

I et semester, fra 1. august til 30. november, er paret studenter ved University of Technology i den australske storbyen.

Ved å flytte til Australia, følger 23-åringen i pappas fotspor. Prins Joachim har tidligere bodd og jobbet på en gård i Australia.

Det er foreløpig ikke kjent hvor grev Nikolai og Thoustrup vil bo, men Løvgreen kan opplyse om at de for tiden er på leilighetsjakt.

Kjæresteparet møttes på kostskolen Herlufsholm. Dette blir ikke deres første utenlandsopphold sammen. Etter at begge to startet på Copenhagen Business School, har de vært på utveksling i Paris i forbindelse med studiet.

Grev Nikolai startet på studiet Business Administration and Service Management i 2019.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer