Avslører englenes hemmeligheter

Prinsessen satser på nok et godt bokår.

ENGLEKOLLEGER: Prinsesse Märtha Louise og englepartner Elisabeth Nordeng driver sammen den omdiskuterte Astarte Education. På nyåret er duoen klar med sin andre bok. Foto: SCANPIX
ENGLEKOLLEGER: Prinsesse Märtha Louise og englepartner Elisabeth Nordeng driver sammen den omdiskuterte Astarte Education. På nyåret er duoen klar med sin andre bok. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tre år etter at prinsesse Märtha Louise og englepartner Elisabeth Nordeng ga ut den mye omdiskuterte boka "Møt din skytsengel", er det duket for nok en kongelig boklansering.

Denne gangen er det ”Englenes hemmeligheter” som skal avsløres.

- Boka er en videreføring av forfatternes prosjekt innenfor feltet åndelig selvutvikling, og bygger på det spirituelle arbeidet de gjør på sin skole, Astarte Education, skriver Cappelen Damm i sin pressemelding.

Den første boka gjorde stor suksess i Norge, samt i en rekke europeiske land. Bare i Norge hadde boka et samlet opplag på 38 000 eksemplarer.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma og pappa var mye borte da jeg var liten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer