Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank:

Avslører drama rundt bryllupsdagen

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank hadde planer om å gifte seg i fjor. Så ble de bedt om å vente.

DRAMA I KULISSENE?: Prinsesse Eugenie (ytterst t.h.) skal gifte seg senere denne måneden. Nå kommer det frem påstander om at hun angivelig måtte utsette bryllupet - og dét på grunn av prins Harry (t.v.). her er familien avbildet under Trooping The Colour-seremonien i 2013. Foto: NTB Scanpix
DRAMA I KULISSENE?: Prinsesse Eugenie (ytterst t.h.) skal gifte seg senere denne måneden. Nå kommer det frem påstander om at hun angivelig måtte utsette bryllupet - og dét på grunn av prins Harry (t.v.). her er familien avbildet under Trooping The Colour-seremonien i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne måneden skal prinsesse Eugenie (28) gifte seg med Jack Brooksbank (32) i St. George's Chapel i Windsor.

Det var i januar at det britiske kongehuset avslørte at paret er forlovet. Den gang skrev Sky News at frieriet fant sted i Nicaragua tidligere samme måned.

Nye opplysninger fremmer imidlertid påstander om at den store dagen ikke kan komme fort nok.

Ifølge InStyle kom parets forlovelseskunngjøring nemlig noe senere enn det som opprinnelig var planlagt.

En kilde Vanity Fair har snakket med forteller at Eugenie og Jack egentlig hadde planlagt å gifte seg i 2017, men at de fikk beskjed om å utsette, ettersom et annet kongelig bryllup skulle prioriteres først.

- Jeg forstår det slik at Eugenie og Jack bestemte seg for en tid siden at de ønsket å gifte seg, og det var snakk om et bryllup i 2017, men at de måtte vente på at prins Harry skulle gifte seg først, forteller kilden.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

En spesiell dag

InStyle stiller seg derimot noe skeptisk til denne uttalelsen. Prins Harry og prinsesse Eugenie er nemlig søskenbarn, og selv om Harry er nærmere tronen enn kusinen, ville det være spesielt om familien tenkte at bryllupsdagen var mer spesiell for én av dem, skriver nettstedet.

Ingen av partene har kommentert påstandene så langt.

Det er likevel ikke første gang det har vært spekulasjoner rundt bryllupet. Forlovelsesryktene svirret lenge rundt paret, og i 2016 måtte en representant for prinsessens mor, Sarah Ferguson, avvise at paret skulle gifte seg.

Eugenie og Brooksbank har vært et par siden 2010, etter å ha blitt introdusert for hverandre via felles bekjente under en skitur i Verbier i Sveits.

GODE VENNER: Prinsesse Eugenie og prins Harry er gode venner, og blir ofte sett i lystig lag sammen - som her under et hesteløp i 2011. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Prinsesse Eugenie og prins Harry er gode venner, og blir ofte sett i lystig lag sammen - som her under et hesteløp i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prinsessen er datteren til Sarah Ferguson (58) og prins Andrew (58), og dermed barnebarnet til dronning Elizabeth (92). I et intervju med motemagasinet Vogue i september, fortalte prinsessen at hun i stor grad forsøker å ha et privat liv og å bygge en karriere. Livet som prinsesse gjør derimot dette særs krevende.

Dette vil også bli tydelig når hun gifter seg med sin utkårede 12. oktober. Seremonien vil bli en høyst offentlig affære, mye likt den store dagen til Harry og Meghan.

FORLOVELSESRINGEN: Jack Brooksbank ga prinsesse Eugenie en ring med safir-stein omringet av diamanter. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRINGEN: Jack Brooksbank ga prinsesse Eugenie en ring med safir-stein omringet av diamanter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette til tross, bruden virker ikke å være nervøs i forkant av bryllupet.

- Jeg er ikke stresset i det hele tatt. Det er veldig nervepirrende for du vil jo at alt skal være perfekt, men så innser du at du skal være med den du elsker for resten av livet, og da spiller ikke noe annet noen rolle, sier hun.

Følger med på serier

I 2016 åpnet prinsessen seg om forholdet med kjæresten i et intervju med Harper's Bazaar, der hun fortalte at de er som kjærestepar flest.

- Dersom jeg er hjemme elsker jeg å lage mat og å se på tv. Det er veldig avslappende. For øyeblikket ser jeg på «How to Get Away With Murder» - Viola Davis er helt sinnssykt dyktig! Favoritten er «Outlander». Når jeg er sammen med Jack ser vi på «The Walking Dead» som vi er besatt av. Kanskje «Game of Thrones» er den neste serien vi skal se på?, sa hun den gang.

Kjendisspekket gjesteliste

Ifølge avisen Express, forventes det blant annet at poplegenden Elton John (71) og ektemannen David Furnish (55) skal dukke opp som gjester i det kongelige bryllupet.

Den britiske musikeren har vært gjest i flere kongelige arrangementer tidligere, inkludert foreldrene til prinsesse Eugenie, hertug Andrew og hertuginne Sarahs kongelige bryllup i 1986.

Vis mer Vis mer

Andre som er forventet på gjestelisten er blant andre artist Ellie Goulding (31), modellen Cara Delevingne (26), David (43) og Victoria Beckham (44).

Det ryktes også at Robbie Williams (44) sin datter, Theodora Rose (5), skal være en av brudepikene i bryllupet.

LES OGSÅ: Det var ikke kjærlighet ved første blikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer