SLEKTSGRANSKING: I en ny undersøkelse viser det seg at prins Harrys forfar skal ha halshogget forfaren til hans kjæreste Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix
SLEKTSGRANSKING: I en ny undersøkelse viser det seg at prins Harrys forfar skal ha halshogget forfaren til hans kjæreste Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghan Markle og prins Harry:

Avslører dødsdrama i familien

Familiene til Meghan Markle og prins Harry har vært alt annet enn gode venner.

Publisert

(Se og Hør): Med moderne genforskning og tilgjengelige arkiver, har det aldri vært enklere å ta et dypdykk i sin egen slektshistorie. Det har blant andre det mye omtalte paret prins Harry (33) og skuespillerstjernen Meghan Markle (36) fått erfare.

I en slektsgransking gjort av The Telegraph kommer det fram at familiene til det forelskede paret prins Harry og Meghan Markle har vært alt annet en gode venner.

Ifølge avisen viser det seg nemlig at forfaren til Harry, kong Henry den åttende, skal ha halshogget Meghans forfar, Lord Hussey, som skal være tip-tip-oldefaren til kaptein Christopher Hussey.

Christopher Hussey, skal ifølge undersøkelsen, ha forlatt England på 1650-tallet og ble grunnleggeren av Nantucket, en by i den amerikanske delstaten Massachusetts. Ti generasjoner senere, i et nytt amerikansk slektstre, dukker Thomas W. Markle opp, faren til Meghan Markle.

I undersøkelsen av Meghans slektstre, gjort av The Telegraph, skal Meghans familie også ha blitt fratatt land og rikdom etter å ha mistet støtten fra folket.

Er i slekt

Det er imidlertid ikke bare The Telegraph som drar nytte av nyere forskning og slektsgransking. For noen måneder siden serverte også Daily Mail et oppslag i britisk presse om at duoen faktisk er i slekt.

Saken fortsetter under bildet:

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Skuespiller Meghan Markle og prins Harry klarer ikke å skjule sin stormforelskelse. Her avbildet i Canada under Invictus Games i september. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Skuespiller Meghan Markle og prins Harry klarer ikke å skjule sin stormforelskelse. Her avbildet i Canada under Invictus Games i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om de har vokst opp flere tusen kilometer unna hverandre, har Harry og Meghan faktisk en fellesnevner på slektstrærne sine.

Fra 1480 til 1516 levde en mann som het Ralph Bowes. Det er denne mannen, som forsvant ut av verden for mer enn 15 generasjoner siden, som begge er i slekt med.

Mens Harry er i slekt med ham via sin far prins Charles og bestemor dronning Elizabeth, er det farssiden til Meghan som er felleslinken her.

Forlovelse i vente

Ifølge avisen skal de to turtelduene vært kjent med det nyoppdagede slektskapet, som det tilsynelatende ikke ser ut til at de bryr seg om.

Siden november i fjor har det vært offentlig kjent at Harry og Meghan er et par, og spekulasjonene rundt en kommende forlovelse har ikke latt vente på seg.

Tidligere denne måneden ble det nemlig bekreftet at Meghan sa opp sin hovedrolle i den populære TV-serien «Suits».

I en ny dokumentar, titulert «Prince Harry and Meghan: Truly, Madly, Deeply», diskuterer både venner og kongehuseksperter hva det vil si for Meghan å gå inn i et seriøst forhold med prinsen.

Der er blant annet det å trappe ned på karrieren ett av temaene.

- Hvis man skal bli en prinsesse må man ofre visse ting, og det er opp til Meghan å bestemme, uttalte Tom Sellers, en av Meghans venner, i dokumentaren, ifølge OK Magazine.

Saken fortsetter under:

STJELER ET KYSS: 21 år gamle Victoria McRae har fridd til prins Harry to ganger tidligere. På det tredje forsøket lurte hun til seg et lite kyss. Video: 9NEWS Vis mer Vis mer

PR-konsulenten Nick Ede snakket også ut om forholdet til det rojale paret, og kom med flere påstander om hvorfor forlovelsen er rett rundt hjørnet.

- Det er flere tegn på at det snart skjer. Bare det at Meghan la ned alle sine sosiale medier kontoer, er et tegn på det er de to.

Ifølge OK Magazine mener ekspertene at man kan forvente et frieri ganske snart.

- Jeg tror nok vi kan forvente en forlovelse innen året er omme.

På boligjakt

For noen måneder siden ble det kjent at Harry og Meghan er på boligjakt - men før de eventuelt kan flytte inn sammen, må de imidlertid forlove seg.

Den gamle tradisjonen i Storbritannia sier at britiske kongelige ikke flytter sammen med sine respektive partnere før de har giftet seg. Selv om tradisjonen har endret seg noe, forventes det likevel at paret forlover seg før de blir samboere.

Det er i det eksklusive området Costwolds, sør i England, at paret ser etter bolig, ifølge Daily Mail.

Boligene i området koster flere millioner britiske pund, og dersom duoen ender opp der, får de naboer som Beckham-familien, Kate Moss (43) og Lily Allen (32).

Ifølge den britiske kongehus-eksperten Katie Nicholl er det grunn til å tro at Markle vender snuta mot London allerede denne måneden.

Flytter inn til prinsen

Den britiske prinsen bor i Nottingham Cottage, som ligger rett bak Kensington Palace, og ryktene sier at Meghan i første omgang kommer til å flytte inn hos ham.

- Hun har allerede en egen garderobe med klær hjemme hos Harry og kommer til å tilbringe all sin tid der framover, hevder Nicholl.

Hun påpeker at det ikke er sikkert at paret kommer til å bli forlovet før neste år, og at et eventuelt bryllup ville passet perfekt i juni. Årsaken er blant annet hertuginne Kates graviditet.

LES OGSÅ: Hertuginne Kate og Prins William kommer til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer