Prins Harry:

Avslører detaljer fra hemmelig møte

Gjenforeningen mellom prins Harry og dronning Elizabeth skjedde bak lukkede dører.

GJENFORENT: Hertuginne Meghan og prins Harry besøkte for få dager siden dronning Elizabeth. Her fra en tidligere anledning. Foto: John Stillwell/AP/NTB
GJENFORENT: Hertuginne Meghan og prins Harry besøkte for få dager siden dronning Elizabeth. Her fra en tidligere anledning. Foto: John Stillwell/AP/NTB Vis mer
Publisert

Før helgen ble det kjent at prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) hadde besøkt dronning Elizabeth (95) i Storbritannia på vei til Haag i Nederland i forbindelse med Invictus Games.

Møtet fant sted etter at hertugparet i 2020 trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter, noe som senere skal ha påvirket forholdet deres til resten av den britiske kongefamilien.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en serie med Apple. Vis mer

Harry og Meghan har som kjent også gått beinhardt ut mot kongefamilien offentlig.

Det har derfor vært knyttet stor spenning til hvordan det ovennevnte møtet med dronningen utspilte seg, noe som frem til nå har blitt holdt privat.

- Fantastisk

Mandag kunne imidlertid prins Harry dele detaljer fra møtet med monarken.

- Hun hadde svært mange ord til team U.K., noe som allerede har blitt formidlet til de fleste av dem, fortalte prinsen i et TV-intervju med BBC ONE mandag.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av hertuginne Meghan og prins Harry vekket stor oppsikt. Video: CBS Vis mer

Lykkønskningene fra dronningen skal ha kommet til britene som deltar i Invictus Games.

- Det var fantastisk å se henne. Jeg er sikker på at hun hadde elsket å være her hvis hun kunne, fortsatte prinsen.

Hvorfor dronningen ikke kunne være til stede, vites ikke, ei heller om hun i utgangspunktet skulle delta. For kort tid siden avslørte imidlertid den 95 år gamle monarken at hun var «veldig sliten og utmattet» etter coronasykdom.

LES OGSÅ: Derfor lo Diana da Charles fridde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer