Märtha Louise og Durek Verrett:

Avslører detaljer fra første date

Durek Verrett avslører at han egentlig ikke hadde noe ønske om å møte den norske prinsessen.

FORTELLER: Märtha Louise og Durek Verrett er ikke fremmed for å åpne seg om forholdet. Foto: Abaca / NTB
FORTELLER: Märtha Louise og Durek Verrett er ikke fremmed for å åpne seg om forholdet. Foto: Abaca / NTB Vis mer
Publisert

Prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) har siden de kunngjorde forholdet sitt i 2019, vært åpne for verden om at de er stormende forelsket.

Et kongelig forhold vekker naturligvis oppsikt uansett, men at Norges prinsesse skulle forelske seg i en selverklært sjaman fra Los Angeles bidro nok til at interessen rundt de to føyk til værs.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» fortalte prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

Og de har nok overbevist flertallet av dem som tvilte på at dette kom til å vare, spesielt ved å være åpne om kjærligheten i flere intervjuer.

Nå har paret igjen stilt opp for å snakke om både sine egne historier, og sin felles historie. Det gjør de i magasinet Aware Now.

Var skeptisk

Blant annet forteller de om første gang de møttes, noe de har gjort tidligere, men denne gangen avslører de mer om hvordan daten gikk.

Det var en felles venn som mente at de to burde møtes, men Verrett forteller at han ble veldig skeptisk da han fant ut at det var en kongelig.

VIL IKKE: I en episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg er en person som vokste opp på Hawaii og i California, som kjørte skateboard og var valgt til å være sjaman. Jeg lever et ganske annerledes liv. Jeg har mange sider, og jeg tenkte ikke at noen i en kongefamilie ville være i stand til å forstå alle de mangefasetterte sidene ved meg, sier han.

Vennen ga seg imidlertid ikke, og Verrett gikk til slutt med på en kort lunsj med prinsessen - hjemme hos ham selv.

Ville imponere Märtha

Blant annet avslører 47-åringen at han var kledd i kimono, Metallica-t-skjorte og cowboy-støvler. Märtha Louise dukket opp i svart skjørt, hvit skjorte og tennissko.

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslører Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vår kongehusekspert svarer på om det i framtiden er mulig at Durek blir prins av Norge. Vis mer

- Så fort hun kom gjennom døren la jeg merke til de gjennomtrengende, blå øynene. Også så jeg henne i øynene og plutselig hadde jeg en ut-av-meg-selv-opplevelse. Jeg så meg selv i en annen tid og hun som min kone. Vi fant hverandre, og jeg så meg selv i Egypt, og plutselig var det en stemme som snakket gjennom meg, en kanal gjennom meg, og jeg innså ikke engang at jeg sa det. Jeg sa «vi var ment til å møtes før tiden, som det også er en bakgrunnshistorie til». Fra det øyeblikket kunne jeg ikke se bort fra henne, og jeg ville imponere henne med evnene mine, forklarer Verrett.

Og det skal han altså ha gjort. Märtha Louise hadde med seg en venn til dette første møtet, og Verrett skal så ha demonstrert på henne hvordan han angivelig «hever» energien.

- Jeg syntes det var veldig søtt. Det er veldig intenst når du møter kreftene dine for første gang. Og jeg visste ikke at sånne folk eksisterte på planeten jorden lenger. Som fortsatt har magien som jeg alltid har trodd på.

FIKK KRITIKK: Prinsesse Märtha Louise åpner opp om kritikkstormen som møtte henne etter åpningen av «engelskolen» i 2007. Video: Bertrands Univers / Radio Norge. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Etter dette ga de hverandre telefonnumrene sine, og skal siden ha hatt stadig lengre telefonsamtaler, opp mot fire timer. Så er jo resten, som de sier, historie.

Etter planen skal nemlig Märtha Louise og de tre døtrene etter hvert flytte til Los Angeles i USA.

Flytteplanene avslørte prinsessen i et intervju med VG i april.

- Akkurat nå er det covid og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sa prinsessen til avisen da.

LES OGSÅ: - Jeg kan aldri erstatte Ari

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer