Prins Felix av Danmark:

Avslører brudd

Åpner seg i eksklusivt intervju.

INTERVJUES: Prinsebrødrene stiller for første gang opp i et stort intervju. Foto: Christophersen/Shutterstock/NTB
INTERVJUES: Prinsebrødrene stiller for første gang opp i et stort intervju. Foto: Christophersen/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to sønnene til danske prins Joachim (53) og ekskona grevinne Alexandra (57), Nikolai (22) og Felix (19), åpner seg opp i et eksklusivt intervju med BILLED-BLADET.

Det er første gang brødrene stiller opp i stort intervju sammen, og de skal blant annet ha snakket om foreldrenes skilsmisse og prins Joachims blodpropp som skjedde sommeren 2020.

I tillegg kommer det frem i intervjuet at yngstemann Felix nylig har blitt singel.

Det var i fjor sommer at prinsen kunne avsløre overfor danske BT at han hadde fått seg kjæreste.

STORSLÅTT BESØK: Prinsesse Ingrid Alexandra besøkte Stortinget, Høyesterett og Statsministerens kontor i forbindelse med sin 18-årsdag fredag 21.01. Video: Celina Morken / NRK. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

Paret møttes gjennom felles venner og dro blant annet på ferie sammen til Chateau de Cayx, det franske vinslottet eid av dronning Margrethe, hvor den danske kongefamilien ofte ferierer.

- Det stemmer, at jeg er kjæreste med Karen. Vi har møttes over lengre tid, fortalte han den gang.

Prinsen deler imidlertid ingen flere detaljer rundt bruddet, utenom at han bekrefter at det nå er slutt.

Storebror Nikolai er på sin side lykkelig med kjæresten Benedikte.

- Vi startet som gode venner og derfra utviklet det seg. Vi nyter hverandres selskap og har det bra sammen, forteller 22-åringen i intervjuet.

PERSONLIG PREG: Kronprinsesse Mary av Danmark tok et helt spesielt grep for å få frem budskapet sitt under et besøk i Bangladesh. Video: Det danske kongehus. Vis mer

Inspirert av storebror

Ifølge det danske bladet kan man få lese om brødrene sine tanker rundt utdanning og de kongelige pliktene.

I fjor høst ble det kjent at prins Felix hadde avsluttet utdanningen sin ved Hærens Løytnantutdannelse, bare én måned etter at han begynte. Siden har han jobbet som praktikant i selskapet Mærsk, og gjort noen modelloppdrag.

Yngstemannen er derimot ikke alene om å ombestemme seg når det kommer til utdanning.

Nikolai droppet også ut av militæret etter kun to måneder. Senere har han, i likhet med sin bror, gjort ulike modelloppdrag, samt startet på økonomistudier.

LES OGSÅ: Durek kommer på feiringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer