Prinsesse Eugenie:

Avslører babynyhet

Oppkaller sønnen etter bestefedrene.

TOBARNSFORELDRE: Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack har fått sønn nummer to. Foto: Pa Photos/Jonathan Brady/NTB
TOBARNSFORELDRE: Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack har fått sønn nummer to. Foto: Pa Photos/Jonathan Brady/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Eugenie (33) og ektemannen Jack Brooksbank (37) har nå blitt tobarnsforeldre. Det røper prinsessen selv på Instagram.

«Jack og jeg ønsket å dele nyheten om at vi fikk den lille gutten vår, Ernest George Ronnie Brooksbank 30. mai 2023 kl. 08.49. Han er oppkalt etter sin tippoldefar George, hans bestefar George og min bestefar Ronald», skriver Eugenie til et bilde av den nyfødte gutten.

«Augie elsker allerede å være storebror».

Prinsesseparet ble i februar 2021 foreldre for første gang da de kunne ønske sønnen August Philip Hawke Brooksbank velkommen til verden.

Eugenie røpte at de ventet nummer to i januar, også den gangen på Instagram.

Det var under fjorårets feiring av sin farmor, avdøde dronning Elizabeth, at prinsesse Eugenie for første gang viste fram sønnen. Monarken hadde nemlig sittet på tronen i hele 70 år, noe som naturligvis ble feiret med brask og bram i Storbritannia.

Tradisjonen tro ble militærparaden Trooping the Colour avholdt, noe Eugenie, Jack og August var til stede for å få med seg. I etterkant delte prinsessen flere bilder fra seansen på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer