Prinsesse Beatrice:

Avslører babynavnet

Prinsesse Beatrice med rørende hyllest.

BLE MAMMA: Prinsesse Beatrice og ektemannen fikk nylig ei datter. Foto: Steve Parsons/Reuters/NTB
BLE MAMMA: Prinsesse Beatrice og ektemannen fikk nylig ei datter. Foto: Steve Parsons/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

18. september kunne den britiske kongefamilien glede seg over nok et familiemedlem, etter at prinsesse Beatrice (33) og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi (38) hadde fått sitt første barn sammen.

- Hennes kongelige høyhet prinsesse Beatrice og herr Edoardo Mapelli Mozzi gleder seg over å kunngjøre at datteren deres kom trygt til verden lørdag 18. september 2021, klokken 23.42, på Chelsea og Westminster sykehus i London», het det i pressemeldingen forrige måned.

Frem til nå har det imidlertid vært ukjent hva den lille jenta skal hete, men nå er ventetiden over for den rojale fansen.

«Hennes kongelige høyhet prinsesse Beatrice og herr Edoardo Mapelli Mozzi har kalt sin datter Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi», skriver de på Instagram, til et bilde av fotavtrykk.

Samtidig opplyser de nybakte foreldrene om at alt står bra til med dem. Prinsesseparet har altså valgt å kalle opp den lille jenta etter Beatrices bestemor, dronning Elizabeth (95).

- Det er tydelig at dronning Elizabeth og prins Philip har vært høyt verdsatte besteforeldre. De fire siste barnebarna som har fått barn, har alle kalt en av dem opp. En fin hyllest, mener Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

- Alle gleder seg

Da babynyheten først ble kjent nylig avslørte paret at datteren veide 2,8 kilo da hun kom til verden.

«Den nyfødte babyens besteforeldre og oldeforeldre har alle blitt informert og gleder seg over nyheten. Familien ønsker å takke sykehuspersonellet for deres fantastiske behandling», het det videre i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Gjør som mamma - se den lille detaljen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer