Prinsesse Eugenie:

Avslører babynavnet

Prinsesse Eugenie og ektemannen ble foreldre for første gang tidligere i februar.

RØPER NAVNET: Prinsesse Eugenie ble for to uker siden mamma for første gang. Nå avslører hun babynavnet. Foto: Steve Parsons/REUTERS/NTB
RØPER NAVNET: Prinsesse Eugenie ble for to uker siden mamma for første gang. Nå avslører hun babynavnet. Foto: Steve Parsons/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart to uker siden ble det kjent at prinsesse Eugenie (30) og hennes ektemann Jack Brooksbank (35) hadde blitt foreldre for første gang.

Paret har fått en sønn, og ankomsten av den lille ble bekreftet av det britiske kongehuset på Instagram.

«Dette er prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks første barn, hertugen og hertuginnen av Yorks første barnebarn og det niende oldebarnet til dronningen og hertugen av Edinburgh. Hennes høyhet og barnet har det begge bra», var blant det som sto skrevet.

Siden har det vært stille rundt den nyfødte, men nå bryter de nybakte foreldrene tausheten - og avslører navnet de har valgt.

Takker for kjærligheten

Lørdag deler prinsesseparet en rekke nye bilder. Blant bildene ser man Eugenie stå sammen med ektemannen, med deres nyfødte sønn i armene.

«Vi ønsker å introdusere dere til August Philip Hawke Brooksbank», innledes innlegget med.

Med det avslører de navnet de har valgt for den lille, før de takker for alle meldinger de har mottatt.

«Hjertene vår er fulle av kjærlighet for dette lille mennesket, ord kan ikke beskrive det. Vi er glade for å kunne dele disse bildene med dere, tatt av vår fantastiske jordmor.», fortsetter de.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer