Avslører at de ikke likte hverandre

- Det var absolutt ingen kjemi mellom oss, sier prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng under et live-intervju på et av USAs mest populære nettsteder.

VENNINNER OG BUSINESS-PARTNERE: Til tross for at vennskapet ikke startet helt godt, er prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng i dag gode venninner ´, og reiser verden rundt for å promotere englebøkene. Her fra en festival i Tyskland i 2013. Foto: REX/Willi Schneider/All Over Press
VENNINNER OG BUSINESS-PARTNERE: Til tross for at vennskapet ikke startet helt godt, er prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng i dag gode venninner ´, og reiser verden rundt for å promotere englebøkene. Her fra en festival i Tyskland i 2013. Foto: REX/Willi Schneider/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (42) og engleskole-makker Elisabeth Nordeng (45) reiser land og strand rundt for å promotere deres nye bok «Det spirituelle passord», som nå er oversatt til engelsk.

Denne uken ble duoen intervjuet live på nettstedet «Huffpost Live», og de to venninnene avslører at vennskapet ikke begynte helt godt:

- Vi møttes på et kurs vi gikk på sammen med 15 andre folk, og vi kom ikke overens i det hele tatt. Det var absolutt ingen kjemi mellom oss i det hele tatt, forteller Märtha og blir backet opp av Nordeng.

- Ja, jeg tror vi snakket sammen tre ganger - og det var like ille hver gang.

NÆRE: Elisabeth Nordeng er i dag en nær venn av Märtha Louise og hennes ektemann Ari Behn. Her sitter trioen på front row under en smykkelansering i fjor. Foto: Stella Pictures
NÆRE: Elisabeth Nordeng er i dag en nær venn av Märtha Louise og hennes ektemann Ari Behn. Her sitter trioen på front row under en smykkelansering i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men deres felles interesse for det spirituelle gjorde at de to til slutt ble gode venner:

- Vi ønsket å dele våre erfaringer med andre, og følte at det ville være for egoistisk om vi skulle holde det for oss selv. Vi var begge svært entusiastiske, og ønsket å opprette en institusjon hvor andre folk kunne lære disse tingene, forteller prinsessen videre.

I tillegg til vennskapet og det spirituelle, forteller også Märtha Louise om hennes kongelige tilværelse, og hvordan hennes rojale barndom har påvirket henne som person.

Prinsessen blir også konfrontert med hvordan det er å pynte seg i overdådige kjoler til diverse kongelige tilsteldninger, og Märtha Louise forteller at hun ikke er opptatt av mote:

PROMOTERER: Märtha Louise og Elisabeth Nordeng på scenen under alternativmessen i Bergen i fjor. Foto: FameFlynet Norway
PROMOTERER: Märtha Louise og Elisabeth Nordeng på scenen under alternativmessen i Bergen i fjor. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Jeg er ingen «fashionista», og ikke så veldig opptatt av mote. Jeg synes egentlig det er ganske vanskelig å alltid finne antrekk som skal matche. Jeg er mer opptatt av de indre verdiene, selv om jeg jo også synes at det ytre er med på å vise hvem man er.

Hun forteller også åpenhjertig at hun føler et visst motepress når hun representerer:

- Selvfølgelig. Man må levere en viss standard, men samtidig må man jo også finne en personlige stil som passer god til en selv, sier hun videre.

Intervjuet varer i 20 minutter, og du kan se hele her (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Ari Behn hedret kona på smykkelansering

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer