Prins Harry og hertuginne Meghan:

Avslører Archies bursdagsgave

Prins Harry og hertuginne Meghans sønn Archie fylte fire år i mai.

SKJERMET LIV: Det er ikke ofte prins Harry og hertuginne Meghan viser fram barna. Her er de med sønnen Archie i 2020. Foto: Toby Melville/Pa Photos/NTB
SKJERMET LIV: Det er ikke ofte prins Harry og hertuginne Meghan viser fram barna. Her er de med sønnen Archie i 2020. Foto: Toby Melville/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (38) valgte i 2020 å pakke sakene og ta med familien til Nord-Amerika, der ønsket var å leve et mer skjermet liv borte fra kongelige plikter og den britiske pressen, som han stadig står i kamp mot.

Til tross for at han selv har vært å se ved en rekke anledninger, har han lyktes i å skjerme barna. Sønnen Archie ble 6. mai fire år gammel, og man kan telle på en hånd antall ganger den lille gutten har blitt vist frem for offentligheten.

Heller ikke datteren Lilibeth, som fylte to år forrige uke, er hyppig å se.

Men det hender likevel at det i ny og ne lekker noen detaljer om de små ut til offentligheten. Nylig ble blant annet en av Archies bursdagsgaver avslørt, skriver E! News.

Takkebrev publisert

På Instagram har nemlig en lokal sykkelsjappe kalt Mad Dogs and Englishmen, som er basert i Montecito i California, publusert et brev de skal ha mottatt fra Harry og Meghan (41).

Der takker hertugparet for bursdagsgaven Archie mottok til fireårsdagen. I brevet kommer det nemlig frem at den unge prinsen fikk en liten sykkel fra den lokale sjappen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer