Dronning Elizabeth og hertuginne Meghan:

Avslører alvorsprat: - Opprørt

En hendelse mellom hertuginne Meghan og hoffet skal ha fått dronning Elizabeth til å ta grep.

HENDELSE: Hertuginne Meghan skal ha blitt tatt til side av dronning Elizabeth. Her sammen på oppdrag i juni 2018 - kort tid etter førstnevnte ble en del av kongefamilien. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
HENDELSE: Hertuginne Meghan skal ha blitt tatt til side av dronning Elizabeth. Her sammen på oppdrag i juni 2018 - kort tid etter førstnevnte ble en del av kongefamilien. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at hertuginne Meghan (40) syntes det var vanskelig å bli en del av den britiske kongefamilien.

Den tidligere «Suits»-stjernen har flere ganger tidligere vært åpen om nettopp det, og blant annet kommet med flere sjokkerende uttalelser om kongehuset.

Hva som faktisk er ståa innad i familien er det naturligvis få som vet, men nå og da kommer det drypp til offentligheten, fra personer som hevder å vite mer enn mannen i gata.

Hendelse før bryllupet

Det gjør det også nå, og denne gangen skal det være snakk om en hendelse mellom familiens overhode, dronning Elizabeth (95), og hertuginne Meghan.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Ifølge den britiske tabloidavisen Mirror skal nemlig dronningen ha sett seg nødt til å ta den da kommende hertuginnen til side for upassende oppførsel under en smaksprøve på slottet før bryllupet med prins Harry (37) i 2018.

Videre kommer det frem at Meghan skal ha bedt om retter uten egg, men at enkelte ikke skal ha smakt som hertuginne ønsket, forklarer den kongelige forfatteren Katie Nicholl. «Feilen» tok 40-åringen angivelig med hoffet, selv om de ansatte hevdet at maten var uten egg.

Meghan skal ha vært tydelig og høylytt uenig.

Tatt til side av dronningen

Monarken skal ikke ha vært særlig fornøyd med hertuginnens måte å snakke til personalet på, noe som gjorde at dronningen valgte å ta grep.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

- Dronningen ble naturligvis opprørt da hun kom inn og så hva som skjedde. Det var jo i Windsor Castle - hennes hjem, sier forfatteren ifølge avisen.

95-åringen skal i etterkant ha tatt Meghan til side, for så å påpeke at de ikke snakker slik til andre mennesker.

Som nevnt har Meghan tidligere gitt uttrykk for at livet som kongelig ikke bare er en dans på roser. Sammen med ektemannen la hun også sine kongelige plikter på hylla i 2020.

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skaper spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

LES OGSÅ: - Vil ikke hjelpe prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer