Kronprinsesse Victoria:

Avlyser reise

Kronprinsesse Victoria av Sverige avlyser reise til Nederland grunnet pandemien.

AVLYSER: Kronprinsesse Victoria vil ikke gjennomføre den planlagte Nederland-reisen. Foto: PPE/SIPA/Shutterstock/NTB
AVLYSER: Kronprinsesse Victoria vil ikke gjennomføre den planlagte Nederland-reisen. Foto: PPE/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Victoria av Sverige (44) må avlyse den planlagte reisen til Nederland grunnet landets nyeste restriksjoner. Det melder svenske Aftonbladet.

Kronprinsesse Victoria avlyser turen til Nederland, som var planlagt å finne sted 18. – 19. november, på grunn av den høye smittespredningen i landet. Det melder den svenske kongefamilien.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Nederland innførte nye restriksjoner forrige helg. Barer, restauranter og dagligvarebutikker stenger klokken 20.00, mens butikker som ikke selger mat stenger klokken 18. Sportsbegivenheter vil bli holdt uten publikum. Beboerne oppfordres også til å fortsette å jobbe hjemmefra.

«Disse restriksjonene påvirker alle deler av programmet som er planlagt i Rotterdam, Haag, Noordwijk og Amsterdam, som nå ikke vil bli implementert», skrev kongefamilien i en e-post til nyhetsbyrået TT, og la til at de håper å gjenoppta planleggingen senere.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

LES OGSÅ: Kronprinsessen droppet finstasen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer