Dronning Margrethe:

Avlyser juleplaner

Må gjøre endringer i juleplanene.

AVLYSER: Den danske dronningen avlyser den årlige London-turen. Her avbildet med sønnen kronprins Frederik i begynnelsen av november. Foto: Action Press / Shutterstock / NTB
AVLYSER: Den danske dronningen avlyser den årlige London-turen. Her avbildet med sønnen kronprins Frederik i begynnelsen av november. Foto: Action Press / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danske dronning Margrethe (81) er nødt til å avlyse juleplaner som følge av pandemien. Det melder Expressen.

Det er den tradisjonelle julereisen til London som må avlyses, bekrefter det danske kongehuset. På reisen pleier hun å handle julegaver til familien.

I år hadde 81-åringen i tillegg to offisielle punkter på programmet. Hun skulle blant annet delta på en middag ved The Princess of Wales's Royal Regiment. Hun skulle også være med på å feire at renoveringen av den danske kirke i London er ferdig.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Reisen avlyses grunnet den økende smittesituasjonen i Europa. I tillegg har den nye omikronvarianten spredd seg i flere land. Søndag ble det rapportert om 183 tilfeller av omikrom i Danmark.

Dronningen har, i likhet med det norske kongeparet, fått tre vaksinedoser. De tar likevel den økende smittesituasjonen på alvor.

LES OGSÅ: Dronningen med uventet kjoleblemme: - Maks uheldig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer