Avlyser gullbryllup etter utroskapen

Dronning Sofia har fått nok av skandalene til kong Juan Carlos.

KVINNEN I KONGENS LIV: Spanske medier har den siste tiden fremstilt prinsesse Corinna Sayn-Wittgenstein som den egentlige kvinnen i kong Juan Carlos' liv. Dette bildet er tatt i 2006. Foto: NTB scanpix
KVINNEN I KONGENS LIV: Spanske medier har den siste tiden fremstilt prinsesse Corinna Sayn-Wittgenstein som den egentlige kvinnen i kong Juan Carlos' liv. Dette bildet er tatt i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dronning Sofia av Spania (74) har avlyst gullbryllupet mellom henne og kong Juan Carlos. I tillegg betrakter hun seg nå fri fra alle kongelige plikter.

Grunnen er den siste av mange skandaler i den spanske kongehuset. Juan Carlos skadet seg under elefantjakt i Afrika i påsken, og ble fraktet hjem på båre. Ved hans side satt prinsesse Corinna Sayn-Wittgenstein (47) og trøstet ham. Prinsessen hadde fått være med på kongens tur.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Spanske medier presenterte i dagene etter Sayn-Wittgenstein som den egentlige kvinnen i den notorisk utro kongens liv.

Avisen Die Welt skriver ifølge Dagbladet at kongen forsøkte å få konas tilgivelse ved å gi henne en edelstensbetsatt brosje til en verdi av 55 millioner kroner. Den nektet Sofia å ta imot.

Gullbryllupsdagen er 14. mai, men nå blir det ingen feiring. I forbindelse med jubileet skulle det bli gitt ut frimerker og mynter i anledning den store dagen. Det kommer heller ikke til å skje.

Samtidig skal dronningen ha brutt kongens forbud mot å ha kontakt med svigersønnen Iñaki Urdangarín, som skal ha underslått 50 millioner offentlige kroner. Pengene skulle gått til idrettsarbeid blandt landets unge, og det hevdes at kongen hele tiden har visst om den ulovlige virksomheten.

En av Urdangaríns tidligere forretningsforbindelser truer nå med å offentliggjøre e-poster som beviser kongens rolle i det hele.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kongen hasteoperert etter jaktulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer