Prinsesse Beatrice:

- Avlyser den planlagte forlovelsesfesten

Skandalen rundt faren skal gjøre at prinsesse Beatrice frykter pressen.

Her er prins Andrew og prinsesse Beatrice avbildet under påskegudstjenesten i St George Chapel i april. Foto: NTB Scanpix
Her er prins Andrew og prinsesse Beatrice avbildet under påskegudstjenesten i St George Chapel i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av september kom den gledelige nyheten om at storbriannias prinsesse Beatrice (31) hadde forlovet seg med den styrtrike eiendomsutvikleren Edorado Mapelli Mozzi (36).

I pressemeldingen fra Buckingham Palace kom det frem at bryllupet vil finne sted i 2020, men at flere detaljer vil ble offentliggjort på et senere tidspunkt.

Siden den gang har det vært alt annet enn stille for det britiske kongehuset. Det skyldes prinsessens far, prins Andrew (59), sin omgang med overgrepsdømte Jeffrey Epstein og påstander fra flere kvinner om at også prinsen har mottatt seksuelle tjenester fra mindreårige.

Som følge av skandalen skal den nyforlovede prinsessen angivelig nå ha utsatt forlovelsesfesten i frykt for presseoppmøtet.

Enorme konsekvenser

Den siste måneden har altså prins Andrew stått i sentrum for en gedigen skandale, etter at vennskapet hans med den avdøde, overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein ble satt under lupen.

Selv om prins Andrew har beklaget vennskapet og uttalt at han burde ha kuttet kontakten med ham på et tidligere tidspunkt, stopper på ingen måte skandalen der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer