Kong Charles:

Avkrefter bisarre myter

Ryktene har allerede rukket å spre seg om den sylferske kongen.

MYTER: Det har allerede rukket å spres rykter om kong Charles' privatliv. Foto: Sarah Meyssonnier / Pa Photos / NTB
MYTER: Det har allerede rukket å spres rykter om kong Charles' privatliv. Foto: Sarah Meyssonnier / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Det har gått to uker siden Buckingham Palace bekreftet at dronning Elizabeth hadde gått bort, 96 år gammel.

Sekundet hun sovnet inn, ble hennes eldste sønn konge. Britene må derfor nå forholde seg til kong Charles - den tredje i rekken.

I tiden etter dødsfallet har det florert bisarre rykter om den sylferske kongen. Ryktene blir imidlertid nå kraftig avkreftet av hans tidligere butler.

Strøkne skolisser

Det er overfor Entertainment Tonight at Grant Harrold, som tidligere jobbet for kongen - den gang prins - som butler, snakker ut om de «rare» ryktene som har oppstått etter dronningens død.

Et av ryktene som har oppstått, er at den ferske kongen krever at toalettsetet hans skal bæres rundt.

- Noen sa til meg: «Åh, måtte du bære dosetet rundt?». Jeg svarte bare: «Hvilket toalettsete? Jeg har aldri hørt om dette», sier han i intervjuet.

Det andre ryktet omhandler Charles' skolisser - som han visstnok ønsket å få strøket før bruk.

- Hvorfor skal man i det hele tatt stryke skolisser? Det gir ikke mening. Det er totalt oppspinn og jeg vet ikke hvor disse ryktene kommer fra. Jeg vet ikke hvorfor noen sier sånt, og jeg vet ikke hva de forsøker å oppnå, for det er bare teit. Det er bare teit at folk vil fokusere på ting som det, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer