Avicii skal spille i det rojale bryllupet

- Han spiller jo overalt, men dette er selvfølgelig stort, sier broren til verdensstjernen.

SNART MANN OG KONE: Det er bare fem uker til Sofia Hellqvist og prins Carl Philip skal gi hverandre sine ja. Her er duoen sammen under en Nobel-middagen i Stockholm i fjor.
 Foto: Aftonbladet
SNART MANN OG KONE: Det er bare fem uker til Sofia Hellqvist og prins Carl Philip skal gi hverandre sine ja. Her er duoen sammen under en Nobel-middagen i Stockholm i fjor. Foto: Aftonbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 13. juni gifter prins Carl Philip seg med sin Sofia Hellqvist, og jo mer bryllupet nærmer seg, jo flere detaljer rundt den store begivenheten dukker opp.

Tidligere er det blant annet blitt kjent at det blir et ettermiddagsbryllup hvor brudeparet skal kjøre i åpen vogn trukket av flere hester gjennom Stockholm sentrum, og at den omstridte presten Michael Bjerkhagen skal smi dem i Hymens lenker.

Nå er det også blitt avslørt at den verdensberømte svenske DJ'en Avicii (25) skal spille i bryllupet.

Prinsen har selv vært i direktekontakt med superstjernen, som egentlig heter Tim Bergling, for å få ham til å stille opp, skriver Aftonbladet.se.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR FOR KONGELIG BRULLUP: Det blir garantert god stemning under bryllupet når stjerne-DJ'en Avicii snurrer plater. Her fra et event i Las Vegas.  Foto: NTBscanpix
KLAR FOR KONGELIG BRULLUP: Det blir garantert god stemning under bryllupet når stjerne-DJ'en Avicii snurrer plater. Her fra et event i Las Vegas. Foto: NTBscanpix Vis mer

 

- Jeg vet ikke noe mer enn at han skal spille, bekrefter Aviciis mamma Anki Lidén til nettstedet.

Hun innrømmer også at hun er stolt over sønnens kongelige oppdrag.

- Ja, det er kult, sier hun.

Den unge svenske DJ'en og produsenten bor for tiden i en luksusvilla i Hollywood Hills i Los Angeles. Han fikk sitt gjennombrudd med låta Levels, som han også vanr nominert til Grammy for, i 2011.

Hans største suksess er sangen Wake Me Up fra debutalbumet True fra 2013. I fjor ble låta den mest spilte gjennom tidene etter å nådd 200 millioner globalt.

- Han spiller jo overalt, men dette er selvfølgelig stort. Det blir kjempe moro, sier Aviciis bror, Anton Bergling, til Expressen.se om den forestående jobben.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT: Avicii menger seg med alle de største Hollywood-stjernene. Her sammen med selveste Madonna.  Foto: All Over Press
BERØMT: Avicii menger seg med alle de største Hollywood-stjernene. Her sammen med selveste Madonna. Foto: All Over Press Vis mer

Har spilt for det kommende brudeparet tidligere

Tim Bergling er allerede vant med kongelige blant publikum, og har truffet det kommende brudeparet tidligere.

Da han spilte på Ibiza i fjor var både Carl Philip og Sofia til stede. Under konserten ble prinsen sett med en Avicii-cap bakfrem på hodet, og han slo også av en lang prat med DJ'en bak scenen etterpå, skriver Aftonbladet.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er også fan. I forbindelse med Aviciis to utsolgte konserter på Tele2 Arena i Stockholm i fjor var de nemlig blant publikum.

Det ventes selvfølgelig storinnrykk av kongelige fra hele Europa for å ta del i festlighetene når bryllupet står om en knapp måned.

LES OGSÅ: Viste frem tatoveringen på den kongelige løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer