Arrestert på grensen

Kronprinsessen har fått en langt bedre velkomst i India denne gangen.

VISUM-TRØBBEL: Mette-Marit finner det langt lettere å være kronprinsesse enn backpacker når hun nå besøker India for andre gang. Foto: Scanpix
VISUM-TRØBBEL: Mette-Marit finner det langt lettere å være kronprinsesse enn backpacker når hun nå besøker India for andre gang. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsparet er denne uken på offisielt besøk i India for å promotere norsk næringsliv. Men Kronprinsessens forrige besøk i landet var ikke like glamorøst.


For 10 år siden ble backpackeren Mette-Marit og en venninne holdt igjen på grensen mellom India og Nepal på grunn av manglende visum, skriver Se og Hør. Jentene ble tatt i forvaring mens de ventet på uttransportering, men episoden fikk heldigvis ingen store konsekvenser.


- Det er selvfølgelig annerledes å reise i India som ryggsekkturist i forhold til å være kronprinsesse med et offisielt program. Men jeg gleder meg veldig til å se landet igjen og oppleve nye ting, sier Mette-Marit til Aftenposten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer