Aris fyllescener ble for sterke

- Jeg har jo vært på nachspiel og kjenner meg igjen der, men Ari må ha vært på langt flere enn meg, sier teaterregissør Stein Winge.

HEFTIGE SCENER: Ari Behns beskrivelser av bryllupet i Kanaan til teaterforestillingen «Bibelen» ble så heftige at de måtte justeres. Foto: FameFlynet
HEFTIGE SCENER: Ari Behns beskrivelser av bryllupet i Kanaan til teaterforestillingen «Bibelen» ble så heftige at de måtte justeres. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ari Behn (40) er en av ni personer som har skrevet tekster til forestillingen «Bibelen», som har premiere på Det Norske Teatret i februar.

Men regissør Stein Winge sier til Dagbladet at han fikk seg en overraskelse da han mottok Behns manus basert på bryllupet i Kanaan.

Beskrivelsene av bryllupsfeiringene ble nemlig så heftige at Winge måtte ringe Behn og be ham justere dem ned.

- Ja, jeg måtte massere teksten litt.

– Du vet, Ari skriver mange friske ting. Jeg har jo vært på nachspiel og kjenner meg igjen der, men Ari må ha vært på langt flere enn meg, sier Winge til avisen.

Winge understreker at manuset ikke ble refusert og at Behn ikke måtte skrive om hele teksten om bryllupet i Kanaan.

Han sier scenene fortsatt blir svært friske.

– Om de feirer bryllup seks dager i strekk der nede, var dette sjette dagen, for å si det slik.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ari Behn lanserer vin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer