STOPPET BRUDDRYKTER: Ifølge Her og Nå har Ari Behn bevisst prioritert hjemmeliv med Märtha Louise og deres tre barn etter at rykter om en skilsmisse begynte å svirre i januar. Foto: Stella Pictures
STOPPET BRUDDRYKTER: Ifølge Her og Nå har Ari Behn bevisst prioritert hjemmeliv med Märtha Louise og deres tre barn etter at rykter om en skilsmisse begynte å svirre i januar. Foto: Stella PicturesVis mer

Ari stoppet bruddrykter

- Jeg tror han har skjønt alvoret.

SEHER.NO: Ari Behn (36) ble i januar omringet av rykter om at han og prinsesse Märtha Louise (37) hadde planer om å skille seg, etter at Ari ble sett på hyppige byturer i Stockholm og Oslo.

Selv om Ari hele tiden hevdet alt var fint mellom ekteparet, hevder en kilde nær paret at han la om livsførselen etter rykteflommen.

Istedenfor å gå ut, skal han nå prioritere en tilværelse med familien.

- Ari hadde planlagt å prioritere sitt forfatterskap i denne perioden, men jeg tror nok den massive oppmerksomheten rundt både utskjelling av Carl-Erik Grimstad og ryktene om hans privatliv, har gjort sitt til at Ari har skjønt alvoret og holdt en spesiell lav profil.

- Han uttalte selv at hans utblåsning mot Grimstad var tøft for Märtha og det skal vel heller ikke mye fanstasi til for å skjønne at også skilsmisseryktene var en tøff belastning for paret, sier kilden til Her og Nå.

En av de siste gangene Ari Behn viste seg offentlig med familien var under årets påskeferie i Sikkilsdalen, sammen med resten av kongefamilien.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!


LES OGSÅ: Aris mamma blir TV-kjendis