FALT NED FRA ET TRE: - Ari falt ned fra et tre i 12-årsalderen og hadde en nær-døden-opplevelse, avslører prinsesse Märta i "Skavlan". Foto: Scanpix
FALT NED FRA ET TRE: - Ari falt ned fra et tre i 12-årsalderen og hadde en nær-døden-opplevelse, avslører prinsesse Märta i "Skavlan". Foto: Scanpix Vis mer

- Ari så livet passere i revy

Märtha Louise avslører ektemannens hemmelighet...

SEHER.NO: Torsdag var prinsesse Märtha (38) og medforfatteren av boka "Møt din skytsengel", Elisabeth Samnøy, gjester i talkshowet "Skavlan", som ble tatt opp i Stockholm og som sendes på NRK1 fredag kveld.

Der avslørte prinsessen at hun tror på spøkelser. Senere i programmet røper hun også at mannen hennes, Ari Behn, har hatt en nær-døden-opplevelse, skriver Dagbladet.

- Han falt ned fra et tre i 12-årsalderen og hadde en nær-døden-opplevelse, der han så livet passere i revy. Mer vil han ikke si, forteller Märtha i programmet.

Ifølge avisen tok 38-åringen også utfordringen med å se på Fredrik Skavlans aura.

- Det er forskjellige måter å holde auraen på, og en måte er å ha den veldig langt fra seg, sier Märtha, som selv var i den kategorien, fordi hun gjern ville tilfredstille alle kravene der ute. 

- Jeg tenkte at jeg ikke hadde nok i meg, så jeg dyttet min energi på alle. Det er vel kanskje i den kategorien du også er. Så da har du en stor aura som fyller hele studioet her, forteller prinsesse Märtha til Fredrik Skavlan.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Patetisk med menn som skifter bleier

Se videointervju med Skavlan fra NRKs høstlansering her:  [obj:media:7978]