FALT NED FRA ET TRE: - Ari falt ned fra et tre i 12-årsalderen og hadde en nær-døden-opplevelse, avslører prinsesse Märta i "Skavlan". Foto: Scanpix
FALT NED FRA ET TRE: - Ari falt ned fra et tre i 12-årsalderen og hadde en nær-døden-opplevelse, avslører prinsesse Märta i "Skavlan". Foto: Scanpix Vis mer

- Ari så livet passere i revy

Märtha Louise avslører ektemannens hemmelighet...

Publisert
SEHER.NO: Torsdag var prinsesse Märtha (38) og medforfatteren av boka "Møt din skytsengel", Elisabeth Samnøy, gjester i talkshowet "Skavlan", som ble tatt opp i Stockholm og som sendes på NRK1 fredag kveld.

Der avslørte prinsessen at hun tror på spøkelser. Senere i programmet røper hun også at mannen hennes, Ari Behn, har hatt en nær-døden-opplevelse, skriver Dagbladet.

- Han falt ned fra et tre i 12-årsalderen og hadde en nær-døden-opplevelse, der han så livet passere i revy. Mer vil han ikke si, forteller Märtha i programmet.

Ifølge avisen tok 38-åringen også utfordringen med å se på Fredrik Skavlans aura.

- Det er forskjellige måter å holde auraen på, og en måte er å ha den veldig langt fra seg, sier Märtha, som selv var i den kategorien, fordi hun gjern ville tilfredstille alle kravene der ute. 

- Jeg tenkte at jeg ikke hadde nok i meg, så jeg dyttet min energi på alle. Det er vel kanskje i den kategorien du også er. Så da har du en stor aura som fyller hele studioet her, forteller prinsesse Märtha til Fredrik Skavlan.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Patetisk med menn som skifter bleier

Se videointervju med Skavlan fra NRKs høstlansering her:  [obj:media:7978]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer