- Ari raste mot MGP-vakt

Lot seg provosere av måten prinsessen ble snakket til.

SMILTE TIL SLUTT: Ari Behn var lite fornøyd med sikkerhetsvakten han og prinsesse Märtha støtte på under Eurpovision. Foto: Stella Pictures
SMILTE TIL SLUTT: Ari Behn var lite fornøyd med sikkerhetsvakten han og prinsesse Märtha støtte på under Eurpovision. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Märtha (38) og Ari Behn (37) var begge på plass i Fornebu Arena under lørdagens Eurovision-show. Men da de skulle forlate den rosa løperen og dra hjem, skjedde noe som kanskje ikke var helt planlagt.

Ifølge Her og Nå ble de to nemlig stanset av en sikkerhetsvakt, som et lite øyeblikk  stoppet publikum fra å krysse veien. Derimot virket det som om Märtha hadde hastverk med å komme seg hjem. Hun smatt nemlig under armene på sikkerhetsvakten, som igjen reagerte ved å sende ufine ord etter prinsessen.

Mest sannsynlig var ikke vakten klar over hvem han pratet til, men Ari lot seg likevel provosere, skriver ukebladet. 37-åringen tok nemlig tilbake med samme mynt, slik at det oppsto et aldri så lite munnhuggeri dem imellom.

Men det hele endte uten særlig stor dramatikk, og Märtha og Ari forlot arenaen med et smil om munnen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Didrik knuses av Sverige og Danmark