FLOTT EIENDOM: Märtha fikk landstedet på Hankø som forskudd på arv av kong Harald. Foto: SOH, Preben Sparre-Enger
FLOTT EIENDOM: Märtha fikk landstedet på Hankø som forskudd på arv av kong Harald. Foto: SOH, Preben Sparre-EngerVis mer

Ari og Märtha tar ferie

For Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn begynner sommeren 1. mai.

Tidlig føling i fjæra!


SEHER.NO: Märtha Louise (35) og Ari Behn (34) elsker sitt nydelige landsted på Hankø. Nå har de allerede startet sommerferien og inntatt ferieboligen.


Etter det Se og Hør erfarer har de innlosjert sine to døtre, Maud Angelica (4) og Leah Isadora (2) i en lokal barnehage og ser frem til minst fire måneder med Bloksbjerg som base.


Ari Behn har all grunn til å ta tidlig ferie i år. Peacock-serviset han designet for Magnor Glassverk har blitt en stor og innbringende suksess. Bare den første måneden solgte det omstridte serviset for tre millioner kroner!


I et intervju med Se og Hør i forbindelse med lanseringen av serviset, ga Ari tydelig uttrykk for hvordan han ville tilbringe sommeren.


- Jeg ser enormt frem til en herlig sommer. Da skal jeg ligge på et varmt svaberg sammen med familien, sa prinsessegemalen.


I tillegg til familien, kommer nok Ari og Märtha til å omgås gode venner som stjerneregissør Harald Zwart (41), som også har hytte på Hankø. Sammen har de gitt sin hyllest til lokalsamfunnet med festivalen "Føling i fjæra".


 LES OGSÅ: Märtha og Ari tapte kampen mot utbygging på Hankø