- Ari og Haakon, dere var best!

De norske kongelige får festskryt i svensk storavis.

FÅR SKRYT: - Det ser mye bedre ut om man knyter sløyfen selv. Her var nordmenne best, Ari Behn og kronprins Haakon. De så nonchalant stilfulle ut, sier Per Nilsson til Expressen. Foto: SCANPIX
FÅR SKRYT: - Det ser mye bedre ut om man knyter sløyfen selv. Her var nordmenne best, Ari Behn og kronprins Haakon. De så nonchalant stilfulle ut, sier Per Nilsson til Expressen. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Torsdag kveld ble det holdt kongelig «ungdomsfest» på Drottningholm slott i Sverige. Der var rundt 200 venner av kronprinsesse Victoria og Daniel Westling samlet for å «varme opp» til den store begivenheten førstkommende lørdag.

Blant dem var da de norske kongelige, som dagen derpå får masse skryt for sine antrekk i svenske medier. Til tross for at det, med en kleskode som sa «smoking», fantes få variasjonsmuligheter blant de mannlige gjestene på festen, det var klassisk svart og hvitt som gjaldt.

Likevel: Kronprins Haakon og Ari fikk altså skryt så det holdt av sjefsredaktør i motemagasinet King, Per Nilsson.

- Man kan ikke gjøre så mye personlig om man ikke vil stikke seg ut og stjele oppmerksomhet. Og det skal ingen gjøre på en slik fest. Derfor er kleskoden smoking, forteller Nilsson til Expressen.

Ifølge eksperten gjorde derimot festdeltagerne to stilmisser. Mange hadde nemlig ferdigknyttesløyfer, mens flere også hadde skjorter med dobbeltmansjett i stedet for smokingskjorter.

- Det ser mye bedre ut om man knyter sløyfen selv. Her var nordmenne best, Ari Behn og kronprins Haakon. De så nonchalant stilfulle ut, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De norske kongelige er høydepunktet