- Ari har for mye å gjøre

Ari Behn utsetter lanseringen av sin nye bok.

UTSETTER BOKLANSERING: Ari Behn utsetter lanseringen av sin nye bok, fordi han har for mye å gjøre for tiden, ifølge Dagbladet. Foto: FAME FLYNET
UTSETTER BOKLANSERING: Ari Behn utsetter lanseringen av sin nye bok, fordi han har for mye å gjøre for tiden, ifølge Dagbladet. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ari Behn skulle etter planen utgi sin nye roman «Skyt meg, elsk meg» denne høsten, men nå tvinges forfatteren til å endre planene.

Grunnen er ifølge Dagbladet Behns flytting til London med sin kone prinsesse Märtha Louise og deres tre barn Maud Angelica (8), Leah Isadora (7) og Emma Tallulah (4).

I tillegg har han også hendene fulle med andre prosjekter, blant annet innspilling av nye episoder av TV-serien «Ari & Per», med kameraten Per Heimly.

– Årsaken er rett og slett at Ari har for mye å gjøre med flytting, nytt teaterstykke på Det Norske Teatret, og innspilling av nye «Ari og Per»-episoder. Det viktigste er at boka blir bra – og det tror vi den blir. Vi jobber iherdig videre, sier forlegger Bjørn Aagenæs i Kolon forlag til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit reiser tilbake til USA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer