Prinsesse Märtha Louise:

- Ari hadde aldri opplevd noe lignende

I den nye dokumentarserien «Märtha» forteller prinsessen om den turbulente tiden da hun fant kjærligheten med Ari Behn.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

7. april har dokumentarserien «Märtha» premiere på TV 2. I serien får tv-seerne innblikk i prinsesse Märtha Louises (49) hverdagsliv - med alt det innebærer av jobb, privatliv og en tilværelse i offentlighetens søkelys.

I seriens første episode forteller prinsessen åpenhjertig om den første tiden med eksmannen Ari Behn. De fikk de tre døtrene Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12) sammen - før de skilte lag sommeren 2016.

Da prinsesse Märtha Louise fant kjærligheten med den kontroversielle og fargerike forfatteren i 2001 havnet de raskt på «alles» lepper, og et enormt medietrykk fulgte.

49-åringen har hele livet gått sin egen vei og fulgt sitt eget hjerte - også når det gjelder valg av kjærester.

- Jeg tror de fleste har en oppfatning av meg. At de føler at de kjenner meg litt. Og det er vel kanskje derfor det blir mye når jeg tar andre valg enn de som er forventet, sier Märtha Louise i episoden.

- Helt galskap

Behns inntreden i den norske kongefamilien gikk langt fra stille for seg. Dagbladet kunne på spalteplass 8. mars 2001 avsløre at prinsessen hadde funnet tonen med forfatteren Ari Behn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer