LITEN STJERNE: Navnet Estelle betyr stjerne - og Estelle lever opp til det i den sjarmerende julevideoen kronprinsessefamilien har publisert. Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
LITEN STJERNE: Navnet Estelle betyr stjerne - og Estelle lever opp til det i den sjarmerende julevideoen kronprinsessefamilien har publisert. Foto: Kate Gabor/Kungahuset.seVis mer

Årets søteste julevideo?

Prinsesse Estelle lager pepperkaker - og sjarmerer alle i senk. Se videoen her.

SEOGHØR.NO: Juleforberedelsene er i full gang i mange hjem - og slottet Haga utenfor Stockholm er intet unntak. Nå har det svenske kongehuset publisert en video som viser et julepyntet Haga - med prinsesse Estelle (1) som den naturlige julestjernen.

- Kronprinsesseparet og prinsesse Estelle sender en julehilsen. Filmen er spilt inn på Haga slott i desember, skriver kongehuset på sine nettsider.

I klippet har kronprinsesse Victoria og prins Daniel allerede pyntet opp til jul. Sammen med Estelle lager de pepperkaker. Men istedet for å rulle ut pepperkakedeigen er Estelle langt mer interessert i å smake på godsakene.

Kronprinsesse Victoria (36) og prins Daniel (39) har alltid vært raus med å vise bilder av den lille datteren. Allerede den dagen hun ble født fikk folket se et glimt av henne på Facebook.

Denne strategien har den svenske kronprinsfamilien praktisert siden.

Estelle later til å trives godt foran kamera, på tross av sin unge alder. Hun er vant med blitzregnet, og kjenner dessuten fotografen godt.

Julevidoen er nemlig tatt av Kate Gabor, som har fotografert prinsessen ved en rekke tidligere anledninger. Estelle må snart dele oppmerksomheten med en liten kusine. Prinsesse Madeleine (31) har termin bare to dager etter at Estelle fyller to år!

Julhälsning från Haga from Kungahuset on Vimeo.