Hertuginne Meghan:

Åpner seg om den tøffe tiden

- Krever mye innsats å tilgi.

TØFT: Prins Harry og hertuginne Meghan har vært gjennom en tøff tid. Foto: Shutterstock/Robin Utrecht/NTB
TØFT: Prins Harry og hertuginne Meghan har vært gjennom en tøff tid. Foto: Shutterstock/Robin Utrecht/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det trøblete forholdet mellom hertuginne Meghan (41) og hennes far Thomas Markle (78) har vært gjenstand for utallige overskrifter verden over.

Nå åpner Meghan seg om det å ha mistet faren sin, samt det anstrengte forholdet mellom prins Harry (37) og hans far, prins Charles (73).

De to prinsene har nemlig hatt et vanskelig forhold siden hertugparet trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i 2020. Under det mye omtalte intervjuet med Oprah Winfrey i fjor vinter kunne Meghan også fortelle at prins Charles hadde sluttet å ta telefonen da sønnen ringte.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

Prinsen la i tillegg til at hans kongelige familie praktisk talt hadde kuttet all økonomisk støtte til ham etter kunngjørelsen om å fratre de kongelige pliktene.

I et nylig intervju med magasinet The Cut reflekterer hertuginnen over hvordan den britiske tabloidpressen har påvirket parets familieliv, både med hennes og hans familie.

- Harry sa til meg: «Jeg mistet faren min i denne prosessen». Det trenger ikke å være det samme for dem som det var for meg, men det er hans avgjørelse, innrømmer hun i intervjuet, og forteller samtidig at hun ikke ønsker at ektemannen skal miste faren sin.

Under Oprah-intervjuet kom hertugparet med flere sterke anklagelser mot kongefamilien og det de omtalte som «institusjonen», som blant annet omhandlet rasisme.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vakte oppsikt. Video: CBS Vis mer

På spørsmål om hun tror det er nå er rom for tilgivelse mellom henne og kongefamilien, svarer hun kryptisk.

- Jeg tror tilgivelse er veldig viktig. Det krever mye mer energi å ikke tilgi.

- Men det krever mye innsats å tilgi. Jeg har virkelig gjort en aktiv innsats, spesielt når jeg vet at jeg kan si hva som helst. Jeg har mye å si før jeg ikke har det lengre. (...) Noen ganger, som de sier, er den stille delen fortsatt en del av sangen.

LES OGSÅ: Lady Louise av Windsor: Dronningens barnebarn jobbet for minstelønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer