Hertuginne Meghan:

Åpen om forholdet til dronningen

Letter på hjertet om den siste tiden.

GODT FORHOLD: Hertuginne Meghan er glad for å ha blitt kjent med dronningen. Foto: John Rainford / SplashNews / NTB
GODT FORHOLD: Hertuginne Meghan er glad for å ha blitt kjent med dronningen. Foto: John Rainford / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Meghan (41) og ektemannen prins Harry (38) skaper overskrifter verden over.

Kanskje særlig har kritikken haglet mot paret etter dronning Elizabeths død, og spekulasjonene rundt parets fremtid i det britiske kongehuset har vært mange.

Åpen om sorgperioden

Blant annet ble de i september degradert på kongehusets hjemmesider. Faktisk ble de flyttet helt ned til bunnen av kongefamiliens side, en plass de deler med skandalepregede prins Andrew (62), ifølge Daily Mail.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Hertugparet av Sussex var heller ikke en del av det nye offisielle portrettet til den britiske kongefamilien.

Den avdøde dronningen skal imidlertid hatt et godt forhold til prins Harry og hertuginne Meghan, selv etter at de trakk seg fra sine kongelige plikter i 2020.

I et stort intervju med Variety åpner hertuginnen av Sussex seg om hvordan den siste tiden har vært for henne, etter at dronning Elizabeth som kjent gikk bort i september, 96 år gammel.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

I intervjuet forteller hun at hun har opplevd en hel del kjærlighet og støtte den siste tiden hvor familien, og resten av verden, har sørget over tapet av dronningen.

Reflektert mye

- Jeg er veldig glad for at jeg kunne være sammen med ektemannen min og støtte han, spesielt gjennom den tiden. Og det er vakkert å se sporene bestemoren hans har etterlatt seg på så mange punkter, forteller hertuginnen til magasinet, og fortsetter:

- Jeg føler meg takknemlig for muligheten til å ha hatt så mye tid med henne og faktisk bli kjent med henne. Det har vært en komplisert tid, men ektemannen min, som alltid optimist, sa «Nå er hun gjenforent med mannen sin».

Her refererer 41-åringen til prins Philip, dronningens ektemann gjennom over 70 år. Han gikk bort i april 2021, 99 år gammel.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

Da Variety spurte hertuginnen om hun har tenkt tilbake på forholdet hun hadde med dronningen i ettertid, svarer hun at hun har reflektert mye rundt den første offisielle opptredenen hun hadde sammen med dronning Elizabeth.

- Jeg føler meg heldig. Og jeg er fortsatt stolt over å ha hatt et fint, varmt forhold til matriarken i familien, forteller hun åpent.

LES OGSÅ: - Ble mobbet av kongefamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer