Du leser nå Se og Hør Pluss

Se de unike bildene:

Åpen om brudd-planene – og vendepunktet

Prinsesse Märtha Louise var klar for å gi slipp på sin store kjærlighet.

I DUREKS FAVN: – Å være på stien med deg, sjaman Durek, gjør livet fylt med eventyrlige og intense farger, sier prinsesse Märtha Louise. I forbindelse med intervjuet i amerikanske Vanity Fair ble kjæresteparet med på en storstilt og romantisk fotoshoot, som Se og Hør her kan presentere. FOTO: TIERNEY GEARON/VANITY FAIR. Prinsessen har på seg en couture-kjole fra den norske designeren TSH (Tina Steffenakk Hermansen) og øredobber og ring fra Caroline Svedbom.
I DUREKS FAVN: – Å være på stien med deg, sjaman Durek, gjør livet fylt med eventyrlige og intense farger, sier prinsesse Märtha Louise. I forbindelse med intervjuet i amerikanske Vanity Fair ble kjæresteparet med på en storstilt og romantisk fotoshoot, som Se og Hør her kan presentere. FOTO: TIERNEY GEARON/VANITY FAIR. Prinsessen har på seg en couture-kjole fra den norske designeren TSH (Tina Steffenakk Hermansen) og øredobber og ring fra Caroline Svedbom. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

Få de aller beste sakene fra bladet. 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke. Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Få tilgang til alt!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer