Hertuginne Meghan:

Ansetter Hollywood-team for å redde omdømmet

Hertuginne Meghan er bekymret for at offentligheten er i ferd med å vende henne ryggen.

VIL RETTE OPP: Hertuginne Meghan skal ha ansatt et PR-firma som har jobbet med flere kjente stjerner opp gjennom årene, deriblant den avdøde popstjernen Michael Jackson. Selskapet skal hjelpe hertuginnen med å rette opp omdømmet sitt. Foto: NTB Scanpix
VIL RETTE OPP: Hertuginne Meghan skal ha ansatt et PR-firma som har jobbet med flere kjente stjerner opp gjennom årene, deriblant den avdøde popstjernen Michael Jackson. Selskapet skal hjelpe hertuginnen med å rette opp omdømmet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Meghan (38) har helt siden hun i fjor giftet seg inn i den britiske kongefamilien blitt fulgt med argusøyne av en hel verden.

Den tidligere «Suits»-stjernen er ikke ukjent for å være i sentrum for en hel del kritikk, og folk har hengt seg opp i alt fra hvordan hun bærer sønnen sin og hvordan hun oppfører seg på diverse arrangementer.

Hun har også blitt omtalt som vanskelig å jobbe med, etter at flere ansatte i hennes nærmeste sirkel har sluttet i jobben det siste året.

Nå kan det imidlertid se ut til at hertuginne Meghan ønsker å redde omdømmet sitt. Det gjør hun ved å ansette et PR-team, ifølge flere medier, deriblant The Sun.

Ifølge tabloidavisen har hertuginnen ansatt Hollywood-firmaet Sunshine Sachs, som blant annet har jobbet med den nå avdøde popstjernen Michael Jackson.

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan Markle og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP DV/NTB Scanpix Vis mer

Bekymret for omdømmet sitt

Hertuginnen skal ha gått bak ryggen til det britiske kongehuset ved å ansette akkurat dette PR-firmaet, som for øvrig er kjent for å forbedre flere kjendisers dårlige omdømme.

38-åringen har også jobbet med dem tidligere, da administrerende direktør Shawn Sachs og Keleigh Thomas Morgan representerte henne da hun spilte i den populære tv-serien «Suits». De skal også ha hjulpet henne gjennom flere saker den siste tiden - som da hun mottok kritikk for sin egen Vogue-forside.

ANSETTER HJELP: Hertuginne Meghan skal nå få hjelp med å rette opp i omdømmet sitt av et Hollywood-selskap som har jobbet med flere kjente stjerner. Foto: NTB Scanpix
ANSETTER HJELP: Hertuginne Meghan skal nå få hjelp med å rette opp i omdømmet sitt av et Hollywood-selskap som har jobbet med flere kjente stjerner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bakgrunnen for ansettelsen er angivelig at Meghan er svært bekymret for at offentligheten er i ferd med å vende henne ryggen etter flere «skadelige» avsløringer.

Blant dem er det mye omtalte forholdet til faren hennes, Thomas Markle (75), utallige skriverier om angivelige krangler mellom hertuginne Meghan og hertuginne Kate (37) og ikke minst den siste flykritikken rettet mot hertugparet.

Selskapet skal også hjelpe Meghan og ektemannen med den nye veldedighetsorganisasjonen deres.

Ifølge The Sun er de ansatte ved slottet sjokkerte over avgjørelsen, da hun og prins Harry (34) allerede har den høyprofilerte PR-sjefen Sara Latham til disposisjon.

- Uortodoks

- Å ansette et Hollywood-firma for å ta seg av PR-en din, mens du er et medlem av kongefamilien er uortodoks. De ansatte ved slottet har de siste månedene vært forbløffet over hvordan paret har ignorert råd fra deres eget team, og i stedet lyttet til utenforstående i Hollywood, sier en kilde til The Sun.

- Men Meghan stoler på Keleigh som fikk en førsteklasses plass i bryllupet hennes, og som hun har kjent i mange år, legger kilden til.

Michael Jackson er for øvrig ikke den eneste kjente stjernen som selskapet har jobbet med. Navn som Ben Affleck (47), Leonardo DiCaprio (44), Justin Timberlake (38), Jennifer Lopez (50), Snoop Dogg (47) og Natalie Portman (38) står også på kundelistene deres.

Selskapet representerte også filmmogulen Harvey Weinstein (67).

HERTUGINNE-LOOK: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh viser deg hvordan du lager den tilfeldige, men likevel perfekte, hårknuten til Meghan Markle - helt selv hjemme på badet. Vis mer

- Utrolig vanskelig

Det er kanskje ikke så rart at hertuginne Meghan har besluttet å rette opp i omdømmet sitt.

Som tidligere nevnt har overskriftene om 38-åringen vært utallige siden hun entret det britiske kongehuset, og det har blitt diskutert om medienes konstante jag kan ha gått hardt inn på henne.

KAN NÅ BRISTEPUNKTET: Journalist og kongehusekspert Victoria Arbiter har tidligere uttalt at hun frykter at hertuginne Meghan snart kan komme til å nå et bristepunkt. Foto: NTB Scanpix
KAN NÅ BRISTEPUNKTET: Journalist og kongehusekspert Victoria Arbiter har tidligere uttalt at hun frykter at hertuginne Meghan snart kan komme til å nå et bristepunkt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- På et tidspunkt begynner man å lure på hva som kan bli bristepunktet. Ja, hun gjør sitt beste, men det kan ikke være noe annet enn utrolig vanskelig å stå i alt dette, fortalte kongehuseksperten og journalisten Victoria Arbiter til Today tidligere denne sommeren.

Videre kom Arbiter med en oppfordring om å la Meghan være i fred, og heller la henne gjøre jobben sin uten unødvendige forstyrrelser.

LES OGSÅ: Omtales som «den vanskelige hertuginnen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer